ÉletmódSzínes

Celine Dion megosztotta kortalan szépségének 6 titkát

4 perc olvasás

Celine Diont nem kell bemutatnunk, csodás hangját bizonyára anélkül is fel tudod idézni, hogy lejátszanád az egyik slágerét. Ahogyan a dalai, ő maga is kortalan, a fotóit elnézve mintha mit sem változott volna a ’90-es évek óta, amikor berobbant a slágerlisták élére. És hogy mi a fiatalságának a titka? Sokáig nemigen volt hajlandó efféle kérdésekre válaszolni, de megtört a jég és This Morningnak adott interjújában megosztotta rajongóival, hogy mi mindenben rejlik fiatalos szépségének a titka.

Gondoltad volna, hogy Celine Dion már 54 esztendős? Bizony, mi sem. Noha egy időben hemzsegtek a róla készült fotók, melyek arról tanúskodtak, hogy szeretett férje elvesztése után rengeteget veszített a súlyából, de mostanára már remekül van, és alig várja a 2023-ra halasztott európai turnéját, mely során Budapestet is útba ejti.

Az énekesnő inkább a természetes módszerekben hisz

Celine Dion nem tartozik azok közé a hírességek közé, akik plasztikai sebészhez fordulnának, ha az idő vasfoga kezdene nyomot hagyni rajtuk, így ha szépségápolásról van szó, akkor a „tűmentes arcliftinget” választja. Mindennapi rutinjának fontos része az alapos reggeli és az esti arclemosás, valamint a hidratálás. Kozmetikai eszközeit rendszeresen tisztítja, így óvja a bőrét a baktériumoktól. Tartós sminkjének az alapját a megfelelő arcápoláson, előkészítésen túl az olajos készítmények adják, erre nagy szüksége van, különösen a színpadon, így ha elpityeredik vagy túl nagy a forróság, az alapozó és a festék akkor is a helyén marad.

Celine Dion arcliftingAz azonnali, mondhatni instant arcliftingje pedig még ennél is egyszerűbb: a haját sokszor magasan, a feje tetején összefogva hordja, így az arcbőre is picit megemelkedik.

“Rengeteg trükköt elsajátítottam, és most már magam sminkelek előadás előtt” – mondja. “Nagyon jól ismerem a saját arcom, és igazából nagyon élvezem, amikor ezt tehetem”.

A trükkjei meglehetősen egyszerűek és magától értetődőek: “A legfontosabb, hogy az ecsetek és a szivacsok tiszták legyenek – használj szappant és vizet. Ezen kívül nem kell más, mint alapozó, korrektor, kontúrozás és púder.”

A párásító nem csak az énekhangnak tesz jót

Éppen húsz évvel ezelőtt, amikor az énekesnő három évig rendszeresen fellépett a Caesars Palace-ban, az MSN arról számolt be, hogy Celine egy 2 millió dolláros párásítót szereltetett fel a szállodával a színpad fölé, hogy “a zord sivatagi klímában is óvja a hangszálait”. Igen, az énekhangja miatt, de a készülék nyilvánvalóan a bőrének is hasznára vált.

Smink nélkül is bátran megjelenik

A legtöbb híresség ki sem lép az utcára teljes smink és belőtt frizura nélkül, de Celine Dion azok közé tartozik, aki bátran felvállalja a természetes külsejét, sőt, Instagram oldalán büszkén közzé is teszi a róla készült fotókat.

A művésznő csak úgy sugárzik, boldogan mosolyog a jóleső futás után, edzőruhában, vizespalackot szorongatva, mert ahogy mondja, „a folyadékpótlás kulcsfontosságú, ha ragyogó arcbőrről van szó.”

A This Morning kérdésére, hogy magabiztos-e smink nélkül, így válaszolt:

“Én igen, de a környezetem, nem olyan biztos. Néha az az érzésem, hogy rám néznek és legszívesebben azt mondanák nekem: azért tehetnél fel egy kis sminket.”

A gondolatok is szépítő erővel hatnak

Állítása szerint hisz abban, hogy az, hogy egy nő szépnek érezze magát, nem csupán a külsőtől, a megjelenéstől függ, ez sokkal több annál.

Az énekesnő az Us Weeklynek nyíltan beszélt a szépségről és az önbizalomról: “Lehet, hogy nem szerepel mindenki a színpadon vagy a tévében, de mindannyiunknak van hangja. Mert megérdemeljük. Vannak álmaink” – mondta. “Ha szépnek érzed magad, akkor erősnek is érzed magad. És ha erősnek érzed magad, akkor pedig sikeres leszel.”

Celine Dion 2019 szeptemberében adta ki “Imperfections” című dalát, amely arról szól, hogy fogadjuk el azt, aki vagyunk. Az énekesnő a klipben lemossa az összes sminkjét, hogy megmutassa természetes szépségét. A dalban azt énekli: “Megvannak a saját tökéletlenségeim” és “Megvannak a saját hegeim, amiket el kell rejtenem”.

 

A L’Oréal Paris szóvivőjeként tavaly Celine Dion arról is nyilatkozott, hogy miért fontos számára, hogy másokat is arra inspiráljon, hogy pontosan úgy szeressék magukat, ahogy vannak.

“Életem egy olyan szakaszában vagyok, amikor izgatottan használom a hangomat, hogy arra ösztönözzek másokat is, erőt adjak, hogy szépnek és magabiztosnak érezzék magukat, és megtanulják elfogadni önmagukat”

– fogalmazta meg nyilatkozatában.

“A L’Oréal Paris több mint száz éve a világ legnagyobb szépségmárkája. Amikor felkértek, soha életemben nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges. Különösen akkor nem, amikor még fiatal voltam, és nem éreztem magam sem magabiztosnak, sem szépnek – problémáim voltak a fogaimmal, nagyon-nagyon sovány voltam, és az iskolában zaklattak. Soha nem gondoltam volna, hogy a L’Oréal Paris 51 évesen felkér, hogy legyek nagykövet.”

– hangzott el tőle a márka sajtóeseményén.




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!

×
Életmód

Nagyi szépségpraktikái