Divat

Elképesztő menyasszonyi sminkek meglepő előtte-utána képekkel

3 perc olvasás
A kép forrása: Instagram/@arber_bytyqi_mua

Általában azt javasolják a leendő menyasszonyoknak, hogy ha választani kell egy visszafogottabb és egy feltűnőbb menyasszonyi  smink közül, akkor szerencsésebb, ha a kevesebb több elvét vallva az előbbi mellett döntenek. Igaz lehet ez főként abban az esetben, ha az ara a mindennapokban sem visel szinte semmit sem az arcán, legfeljebb egy kis hidratáló krémet. A jelen összeállítás egy profi sminkes munkáit vonultatja fel, aki méltó példát állít annak a ténynek, hogy mennyit számít, ha egy hozzáértő kozmetikus kezei közé kerülünk.

Menyasszonyi sminkek

Nem vitás, hogy a jó sminkhez gyakorlott és biztos kézre, kreativitásra és egy tehetséges művész tapasztalatára van szükség. A cikkben szereplő koszovói Arber Bytyqi pedig a legjobbak közé tartozik. A férfi és 25 fős, sminkesekből és fodrászokból álló csapata abban segít, hogy minden vendég igazán különlegesnek, hercegnőnek érezhesse magát, pláne élete egyik legszebb napján, az esküvőjén. Hihetetlen, de a szépítő gárda tagjai naponta több mint hatvan hölgyet is kiszolgálnak, akik elégedetten és mosolyogva távoznak aztán a szalonból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) által megosztott bejegyzés

Egy gyermekkori álom vált valóra, sőt, még annál is több

Az említett mester mostanra világszerte ismertté vált, olyannyira, hogy az Instagramon immáron – mármint a cikk írásának időpontjában – több mint 505 ezer követő lesi a bejegyzéseit, ahol nem csak menyasszonyi sminkek találhatók.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) által megosztott bejegyzés

Arber álítása szerint gyermekkora óta sminkes szeretett volna lenni. És bár a családja igencsak ellenezte az ezzel kapcsolatos elképzeléseit, mondván, a kultúrájuk alapvetései szerint egy férfi ne dolgozzon a szépségiparban, mégis megvalósította az álmait. Szülei megelégedésére ezt megelőzően továbbtanult, egy közgazdasági mesterdiplomát is megszerzett és csak ezután kezdett el sminkesként dolgozni. Lelkesedése, hivatástudata és munkabírása azóta is töretlen, évente több mint ezer menyasszonyt varázsol meseszéppé az esküvője napjára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) által megosztott bejegyzés

A gondos tervezés mindennek az alapja

Arber első körben felméri a vendég igényeit, aki amennyiben nem szeretne drámai hatású sminket, és inkább a kifinomult, szolidan szép megjelenést részesíti előnyben, a mester számára ennek sincs akadálya. A ruháról készült kép is sokat elárul viselője stílusáról, ez is segít a megfelelő mértékű, színű, csillogású arckikészítés kidolgozásában. Ugyanígy az arcvonások elemzése is, mely megint csak meghatározó lehet abban, hogy a lehető legelőnyösebb arcát mutathassa majd az ifjú menyasszony.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) által megosztott bejegyzés

 

Nos, a képeket elnézve nem túlzás azt állítani, hogy az előtte képeken is messzemenően gyönyörűek a hölgyek, a festék pedig valóban kiemeli arcuk legszebb részeit. Bár némely képen annyira szembetűnő a változás, hogy azon sem csodálkozhatnánk, ha a vőlegény első pillanatban meg sem ismerné leendő asszonykáját.

 

 

Előtte és utána képek – más művészektől

Forrás részben: Bored Panda

Kordokumentumnak is beillő menyasszonyi ruhát alkotott egy brit divattervező

[custom-related-posts title=”És ezeket olvastad már?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!

×
Életmód

Hogyan nézz ki 20 évvel fiatalabbnak? – Reese Witherspoon elárulja a titkát!