Kultúra

Önámításról és az igazság győzelméről írt számot a The Shudras – klippremier

1 perc olvasás

Az “Aki bújt, aki nem” című nóta több érdekességet is sejtet. 2020 januárjának első hetében született, 12 másik testvérével a “SERLOK ÉS VACCON” albumon.

Az az üzenete, hogy rövidtávon foggal körömmel menekülhetünk az önámításba, de hosszútávfutásban majd úgyis az igazság győzedelmeskedik. Előbb vagy utóbb felszínre tör.
Majdnem mindenre igaz ez a törvény, de leginkább a természetre, kultúrára és a társadalomra sarkították ki. Vírus, Tiktok generáció, agresszió.
A próza, ami ezt elmondja a dalban, a 2015-ös “Revived” albumuk promóvideójában volt.
A kisfilmben Zork, a Fekete Bolygó hercege úgy tekint a Földre, mint az univerzum egyik sejtjére, amit megbetegített az emberi faj, mint egy vírus. Ő pedig eljött ezt megbosszulni és egyedül a “THA SHUDRAS” különítmény állíthatja meg.
A videó klip az “Ég a gyertya” kisfilmjükben elkezdett, majd a “Ki a leggonoszabb”-ban tovább fűzött story folytatása. Mi szerint győzedelmeskedett az ellenség, de a szuper csapat mégis visszatér Trap kapitány vezetésével. A falakra SHUDRAS graffitiket, jelképeket és tageket fújnak fel, az erdő rejtekéből pedig visszatér az emberek közé a kobold, előhívva bandáját.
Talán az a legizgalmasabb, hogy amiről a THA SHUDRAS mitológia 10 éve szól, tekintve légutakat védő maszkokat is, mára valósággá vált és együtt kell átállítani magunkat, hogy több baljóslat ne valósuljon meg.
A klipben az avatatlan szemek azt is láthatják mennyi előtervezést igényel egy méretes graffiti feldobása.
10 kanna fogyott el 3 óra alatt, míg London egyik falára felkerült.



Kapcsolódó bejegyzések
KultúraSzínes

Szépségversenyek akkor és most – 1. rész

5 perc olvasás
A szépségversenyek eredete ugyan régebbi keletű, mint gondolnánk, mondhatni évszázadokkal ezelőtt már léteztek efféle megmérettetések, bár korántsem olyan formában, mint manapság. Az…
DivatKultúraSzínes

Egy pár lenyűgöző fotókat készített fekete gyermekekről

3 perc olvasás
A fényképezés nem csak egy kép létrehozásáról szól – a megfelelő kezekben az inspiráció eszközévé válhat, szemeket nyithat fel és falakat dönthet…
Kultúra

Élőben nézni, átélni és végigizgulni az igazi!

3 perc olvasás
Az élő közvetítések varázsa utánozhatatlan. Ennél már csak a személyes jelenlét az, ami többet adhat. S jelenleg erre minden esély meg is…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!