DivatKultúraSzínes

Egy pár lenyűgöző fotókat készített fekete gyermekekről

3 perc olvasás

A fényképezés nem csak egy kép létrehozásáról szól – a megfelelő kezekben az inspiráció eszközévé válhat, szemeket nyithat fel és falakat dönthet le. Egy fotós házaspár a művészet eszközével szeretné újraértelmezni a médiának köszönhetően berögzült  szépségideákat.

A férj és feleség fotós csapata a művészet segítségével újraalkotja a fekete gyermekekről kialakult szépség normákat

fantasztikus portréfotó

Kép: CreativeSoul Photography

A két művész az egyedi és vizuális történetmesélés megszállottjává vált az elmúlt 10 évben. Nemrégiben elindították az AfroArt sorozatot, hogy ismertessék és elismerjék az afrikai diaszpóra sokoldalú szépségét. Kahran és Regis munkájának középpontjában átlagos és hétköznapi gyermekek és azok kreatív módon történő bemutatása áll. „Ennek a sorozatnak a célja a múltunk történetének bemutatása, az itt és most dicsőségének megünneplése, sőt a jövő előrejelzése is. Ezzel a sorozattal arra törekszünk, hogy ösztönözzük a színes gyermekeket arra, hogy vállalják fel természetes kinézetüket és a bőrszínüket, amibe születtek. ”

A fotósok célja a színes gyermekek ösztönzése

CreativeSoul Photography

„Határozottan úgy érezzük, hogy létrehoztunk egy mozgalmat olyan értelemben, hogy megteremtettünk egy felületet a világ fekete gyermekeinek és egy platformot, ahol napi szinten megjeleníthetjük tartalmainkat.

Lehetőséget biztosítunk olyan jövőbeli vezetők, tudósok, szórakoztatók és egyebek generációjának, akik remélhetőleg erősebb büszkeséget és önszeretetet éreznek majd, mint sokan közülünk felnőttek.”

Munkájuk a kiválóságot ábrázolja, és lehetővé teszi a büszkeség és az önszeretet érzését

Kép: CreativeSoul Photography

Kép: CreativeSoul Photography

A közelmúltban kiadtak egy könyvet, amely több mint 100 lélegzetelállító fényképet és esszét tartalmaz a gyermekekről. A képek nemcsak azért vannak, hogy megcsodálhassuk őket – a különféle háttérrel a gyerekek történetei a fényképeiken elevenednek meg. Az alkotási folyamat során sok felismerésük volt, de amit igazán érdekesnek véltek, hogy a fotóalanyok mennyire változatosak a történeteik szempontjából. „Vannak ifjúsági aktivisták, tudósok, zenészek és még sokan mások. Azt szerettük volna, ha a gyerekek elolvashatják a könyvet, és valamilyen módon képviselik magukat. ”

Modelljeik általában valamilyen őrült ötlettel állnak elő

Kép: CreativeSoul Photography

Kép: CreativeSoul Photography

Imádják a gyerekek fényképezését, mivel ez korlátlan kreativitást biztosít számukra: „Velük az ég a határ, és általában minden őrült ötletünket szeretik.” Kahran és Regis azt is remélik, hogy könyvük beszélgetéseket nyit meg a fekete családokban, a családon belüli erőszaktól kezdve a gyerekek bőrtónusuk miatti kirekesztéséig.

A szerzők abban reménykednek, hogy felelevenítik a fekete családokon belüli beszélgetéseket

Kép: CreativeSoul Photography

Kép: CreativeSoul Photography

Szeretik fényképezni a gyerekeket, mivel ez korlátlan kreativitást biztosít számukra

Kép: CreativeSoul Photography

A CreativeSoul Photography fotókönyvet állított össze AfroArt sorozatuk részeként

Kép: CreativeSoul Photography

Kép: CreativeSoul Photography

Kép: CreativeSoul Photography

Kahran és Regis egy online grafikus fórumon ismerkedtek meg

A 40 éves Kahran és a férje, a 43 éves Regis a marketing és a formatervezés világából indultak, és hosszú távú ismerkedés közben szerettek bele a fotózásba. Egy online grafikus fórumon ismerkedtek meg. „Fotórandikat tartottunk, hogy felfedezzünk új helyeket és lefényképezzük egymást. Amikor Atlanta területére költöztünk, Regis úgy döntött, hogy iskolában kezd el fényképészetet tanulni, és én vele együtt tanultam. Akkor kezdtük el vállalkozásunkat, amikor Regis még iskolás volt ”- emlékezett vissza Kahran.

Barangolás egy színpompás világban, India mesés öltözékei között – 1. rész (Indiai divat)




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!

×
ÉletmódDivat

Etikus divat