Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás

A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják végre a sokszínű darabok. A színes női cipők különösen jó választásnak bizonyulnak ebben az időszakban, hiszen képesek felpezsdíteni még a legvisszafogottabb összeállítást is. De hogyan hordhatod őket stílusosan? Íme, néhány, megfogadásra érdemes tipp!

A természet ihlette elegancia egyszerűen lenyűgöző!

A zöld cipő minden árnyalata, a pasztelltől a smaragdig, különleges választás a melegebb hónapokra. Egy zöld modell tökéletesen kiegészítheti a virágos nyári ruhákat, a könnyed lenvászon nadrágokat, vagy akár a lezser farmer–szoknya kombinációkat is.

A minimalista megközelítés szerint például a világoszöld balerina vagy szandál remekül passzol fehér vagy bézs színű ruhadarabokhoz, így az elegáns összhatás máris adott. Ehhez a CCC zöldben is sokszínű választéka szolgálhat alapként. Aki mer az nyer: a mélyzöld árnyalatok bátran párosíthatók élénk színekkel, mint például a mustársárga vagy a korall. Egy smaragdzöld magassarkú lenyűgöző kiegészítőjévé válhat egy sárga nyári ruhának.

A nyugalom és a frissesség is színbe ölthetők?

Igen! A kék női cipők, akár a tengerkék szandálok vagy a királykék magassarkúk, frissességet és egyfajta nyugalmat sugároznak, tökéletesen illenek a nyári szezon hangulatához, ahogy arról a CCC online felülete is hűen tanúskodik.

A kék modellek kiválóan működnek különböző árnyalatú denim darabokkal. Egy világoskék espadrilles tökéletes választás lehet egy sötétkék farmerhez vagy egy denim ruhához.

A kontrasztos színpárok még ma is trendiek: kék és fehér a klasszikus tengerparti kombináció, amely sosem megy ki a divatból. A kék szandál vagy balerina cipő csodásan mutat a fehér nyári ruhákkal vagy szoknyákkal.

Jöhet néhány ütős stílustanács?

Kezdd a cipővel! Tervezd meg a ruhádat úgy, hogy a cipő legyen a kiindulópont. Ez segít abban, hogy a színek és a stílusok harmóniában legyenek egymással. Ha még így is bizonytalannak érzed magad, akkor a CCC üzleteiben személyesen is felpróbálhatod az általad gondolatban összeállított szettet.

Merj kísérletezni a színblokkolással! A színes cipők kiválóan alkalmasak arra, hogy élénkítsék a monokróm vagy egyszínű összeállításokat. Ha bizonytalan vagy a színes cipők viselésében, kezdd azzal, hogy a cipő színét tükrözteted az összeállításodban lévő kiegészítőkben. A zöld táskák vagy a kék ékszerek stílushídként szolgálhatnak.

A színek összeválogatásánál érdemes szem előtt tartani a színelmélet alapvető szabályait. Például a komplementer színek, mint a kék és a narancssárga, vagy a zöld és a vörös, izgalmas és szemet gyönyörködtető kontrasztot teremthetnek.

A legfontosabb pedig, hogy magabiztosan viseld a színes cipőidet. A magabiztosság a legjobb kiegészítő, amely bármilyen szettet feldobhat. Mindenesetre függetlenül attól, hogy egy lágy pasztell, vagy egy vibráló élénk szín mellett döntesz, a lényeg, hogy hű maradj saját magadhoz, és élvezd az árnyalatok által nyújtott végtelen kombinációs lehetőségeket.




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Divat

Mi az a boholytalanító, és mire jó?

3 perc olvasás
Sokan nem hallottak még róla, pedig ez az az eszköz, ami egyrészt mindenütt jó szolgálatot tehet, másrészt kitűnő ajándékötlet. Kicsi, praktikus, és…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!