Divat

Mi az a boholytalanító, és mire jó?

3 perc olvasás

Sokan nem hallottak még róla, pedig ez az az eszköz, ami egyrészt mindenütt jó szolgálatot tehet, másrészt kitűnő ajándékötlet. Kicsi, praktikus, és több mint hasznos. Íme, minden, amit tudni érdemes róla!

Viszlát, szöszmösz!

A boholytalanító pontosan arra képes, mint amire az elnevezése következtetni enged. A segítségével végleg búcsú inthető a foltoknak, gubancoknak, csomóknak és szöszöknek. Azoknak a mindenhol jelenlévő, textíliák szépségét csorbító jelenségeknek, amik megkeseríthetik a mindennapokat. Amikor a kedvenc pulóver válik áldozatává a szösztámadásnak, akkor bizony már fele sem tréfa mindennek.

A megoldás egyszerűbb, egyúttal nagyszerűbb annál, mint ahogy azt a legtöbben gondolják. A textilborotva működési elve abszolút nem bonyolult, s ami még jó hír, hogy a használata sem az. Pár másodperc alatt elérhető az a vágyott állapot, ami mentes mindenféle szöszmösztől, csomótól és textiltorzító hatástól.

A speciális, akár több éllel is rendelkező modellek sajátossága, hogy semmilyen szinten nem roncsolják az anyagokat, ez még a gyapjúra is igaz, ami köztudottan érzékeny szövet. A bolyhosodás egyáltalán nem egyenlő a kidobásra érettséggel, sőt. Azok az anyagok, amik szöszösödnek olykor pár felvétel, vagy pár hét alkalmazás után kerülnek ebbe a méltatlan helyzetbe. Ez nemcsak a ruhaneműkre érvényes, hanem a takarókra, huzatokra is. Szerencsére a borotva minden szituációban eredményesen vethető be.

Mi az, ami az üzemeléshez nélkülözhetetlen?

Az egyetlen kitétel az AA elem. Meghajtás nélkül nyilván esélytelen a működtetés. Még jó, hogy egy helyről pár kattintással minden beszerezhető, így az energiafröccs is hosszú távon biztosítható.

Visszatérve a textil borotvához: biztonságos kialakításának köszönhetően veszélytelenül alkalmazható, azaz a testi és textilépség is megőrizhető hathatós közbenjárásával. Ami a végeredményt illeti, túlzás nélkül olyan a borotválkozáson átesett textilek megjelenése, mintha vadonatújak lennének.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor egy olyan ruhadarab válik szöszössé, amiről egyébként lerí, hogy még sokáig okozhatna a hordása örömöt a mindennapokban. Kézzel eltávolítani ezeket a gubancokat jóformán esélytelen, pláne ha azok úgy beleültek az anyagba, hogy manuális kihúzásnál a textilrostok is megindulnak kifelé. Ellenben ezzel a pofonegyszerű módszerrel könnyedén adható vissza a ruhaneműk szépsége, ragyogása!

Mekkora befektetést igényel mindez?

Ha még nem hoztunk elő elegendő érvet a beruházás mellett, akkor elérkeztünk ahhoz a ponthoz, ami az i tetejére kerülhet. A szerkezet pár ezer forintból megvásárolható. Mindössze ennyibe kerül a megrendelése. S hogy valójában mennyi hasznot hajthat a hétköznapokban rendszeres használata? A bekerülési költségének garantáltan a sokszorosát, lévén minden egyes ruhának visszaadhatja az ifjúságát, ezzel meghosszabbítva azok élettartamát, helytállóságát.

Az élmény pedig, amit a szöszmöszök gyors, mindenféle nehézséget nélkülöző eltávolítása jelent szó szerint megfizethetetlen, de úgy is fogalmazhatunk, hogy felbecsülhetetlen értékű. Meglepetésnek sem utolsó, akár saját részre, akár ajándékba – mert ki ne örülne a boholymentesített életnek?




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!