Gasztro

Újpestre költöznek a hazai borvilág nagyjai

1 perc olvasás

Borok, dalok, jó falatok. Szeptember 10. és 12. között a hazai borvilág legjobbjai sorakoznak fel a IV. kerületben, az Újpesti BorVíkend alkalmával.  Az évek óta egyre több látogatót vonzó fesztivál idén 23 borászattal, két pálinkáriummal és kiváló gasztro kiállítókkal várja a látogatókat. 

Az esemény 2021. szeptember 10-11-12.-én Újpest szívében, az M3 metro végállomásánál, a Szent István téren kerül megrendezésre.

A tavalyi évben már BorVíkend néven aratott nagy sikert Újpest jól ismert borfesztiválja, ami 2018 óta a város programsorozatának szerves részévé vált. A nagyközönség számára újdonságként mutatkozik be, egyben náluk debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje és lesz Gin Tonic Bár is, ahol a márkanagykövet mixer különleges kínálatát élvezhetjük, miközben kézműves kiállítók termékeiben is gyönyörködhetünk.

A borászatok kínálatuk összeállítása során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy minden idelátogató borszerető igazán magas szintű élményhez jusson. A Facebook oldalukról elérhető Kóstolófüzet a borászatok és termékeik bemutatása mellett különlegesen összeállított kóstoló útvonalakat valamint a fesztiválon megjelenő streetfood kiállítók kínálatához illesztett borajánlót is tartalmaz.

Persze a finom borok mellett a szervezők gondoltak a gyermekekre is. Akiket a BorVíkend napjain különböző interaktív programok várják.  A kiváló társaság mellé az önfeledt időtöltéshez zenei aláfestésként segítségül hívják a legjobb magyar dalokat, hogy esténként igazi házibuli hangulatban merülhessünk el a borok sokszínű, csodálatos világában!

[custom-related-posts title=”Olvastad már?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Gasztro

A híres-neves frankfurti leves - Variációk egy témára

3 perc olvasás
Igazán laktató levest tálalunk most fel, ráadásul több különböző köntösben. A változást jelentheti valamilyen hozzávaló, de akár az elkészítés módja is, akár…
ÉletmódGasztro

Vasbor készítése házilag

4 perc olvasás
A vashiány  – főleg, mi nők – tudjuk, hogy mennyire fontos, minden életkorban. Vannak, akik egész életükön át küzdenek a vele. A…
ÉletmódGasztro

Rózsás és alakbarát – ez a karfiol

5 perc olvasás
Nem lehet eléggé hangsúlyozni a keresztesvirágú zöldségekfontosságát az étrendünkben, ide tartozik többek közt a karfiol is. Jellegzetes illata és esetleges emésztésre gyakorolt…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!