Gasztro

Különleges édességekre vágysz? Akkor itt a helyed!

2 perc olvasás

Azok, akik rendszeresen fogyasztanak valamilyen édességet, valószínűleg végig ették már a boltok polcain található csokikat, cukrokat. Éppen ezért most egy olyan helyet mutatunk be, ahol csak és kizárólag olyan finomságokat kóstolhatunk meg, amit korábban még sohasem. 

Hiszen a gasztronómia nem csak a különleges levesekről, főételekről és a streetfood-ról szól, hanem akár a sima egyszerű csokievésről is. A sztenderd megszokott márkák helyett éppen ezért fontos, hogy eddig ismeretlen ízeket is kipróbáljunk, csak egy a baj. A külföldi oldalakon látható édességek közül alig kapható itthon pár darab.

A budapesti CsupaCsoki Delikát ezen változtat, hiszen az üzlet az elmúlt években olyan helyekről hozott hazánkba csokikat és más finomságokat, mint Anglia, Amerika, Skócia, vagy Ausztrália. 

Fotó: CsupaCsoki Delikát

Nem hittünk a szemünknek!

A Divatmagazin.hu csapata is ellátogatott nemrég a boltba, és alig hittünk a szemünknek. A kínálat elképesztő, több száz féle csokoládé, üdítő, kávé, cukorka és egyéb nassolni való várja a vásárlókat.

A csillaghegyi bevásárlóközpontban található CsupaCsoki kizárólag olyan termékekkel foglalkozik, amik maximum egy-két helyen, vagy éppen sehol máshol nem fordulnak elő hazánkban. Nem véletlen tehát, hogy közel három éves pályafutásuk alatt, a csokiimádók “Mekkájává” vált.

Fotó: CsupaCsoki Delikát

Persze olyan brandekkel is találkozhatunk, amik már ismerősek lehetnek, de ezekből is csak olyan ízeket és kiszereléseket, amikért (ha nem lenne a CsupaCsoki) több ezer kilométert kéne utaznunk, vagy heteket várni a szállításra.

Felfedezhetünk itt sós-karamellás Twixet, ausztrál Bundaberg gyömbérsört, és ha már üdítők, Coca-Colából is találni olyat, amire eddig nem is gondoltunk volna, hogy létezik. 

Nem állnak le…

A CsupaCsoki üzletvezetője viszont elmondta, hogy itt még nem állnak meg, még jobban szeretnék bővíteni, a már amúgy is széleskörű kínálatot. Éppen ezért most már néhány hazai, kézműves csokoládékat vagy egyéb édességeket gyártó márka termékei is megtalálhatók.

A Budapesten kívül élőknek nem kell aggódnia egyébként, a CsupaCsoki már webshopon keresztül is elérhető, így nem marad le senki sem az akciókról, sem pedig a különlegességekről.




Kapcsolódó bejegyzések
Gasztro

A híres-neves frankfurti leves - Variációk egy témára

3 perc olvasás
Igazán laktató levest tálalunk most fel, ráadásul több különböző köntösben. A változást jelentheti valamilyen hozzávaló, de akár az elkészítés módja is, akár…
ÉletmódGasztro

Vasbor készítése házilag

4 perc olvasás
A vashiány  – főleg, mi nők – tudjuk, hogy mennyire fontos, minden életkorban. Vannak, akik egész életükön át küzdenek a vele. A…
ÉletmódGasztro

Rózsás és alakbarát – ez a karfiol

5 perc olvasás
Nem lehet eléggé hangsúlyozni a keresztesvirágú zöldségekfontosságát az étrendünkben, ide tartozik többek közt a karfiol is. Jellegzetes illata és esetleges emésztésre gyakorolt…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!