Divat

Virágba borult a divat az idén is

1 perc olvasás

Eljött végre a várva várt tavasz, és romantikus, új ruhákat hozott nekünk, melyek között mindenki és minden alkalomra találhat kedvére valót. Lássuk, miket álmodtak meg nekünk a tervezők, milyen új darabokkal frissítsük ruhatárunkat.

Milyet választanál? Gallérosat, magas vagy éppen V-nyakú változatot? Szereted mélyen megmutatni a dekoltázsod? Vagy inkább a lábaidat egy merészen sliccelt, vagy az alakodat egy testhezálló ruhában?

Mindegy is, hiszen páratlanul vonzó lehetsz bennük. Csodásak a rajtuk kígyózó igényesen kidolgozott virágminták, melyek gyakran feltűnőek, harsány színekben pompáznak; hol pedig szolidan romantikusak, kislányosak, kinek-kinek kedve szerint.

Hordhatod őket szexi magassarkúval, vagy akár egy kényelmesebb, alacsonyabb alkalmi cipővel, mindenképp nőies, kacér, és ha kell, randikész leszel.

És ha már cipők: a virágminta ezeken is hódít, romantikus, lányregényes stílusban, kecsesen, vékony pántokkal, akár vastag, akár kecses, vékony sarokkal, ahogy szereted.

Jöjjenek hát először a kifutók ruhakölteményei:

Prada, Michael Kors, Dolce Gabbana

 

Miu Miu, Gucci, Hugo Boss

Most pedig azok a darabok, melyek kevésbé feltűnőek, merészek, de igen mutatósak:

 

Lisa Piamita, J. Crew, Johanna Ortiz




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!