Kultúra

Ismert előadók, mély tartalom, ütős hangzás – megjelent Fehér Holló új EP-je

2 perc olvasás

Aki kicsit is követi a hazai, feltörekvő előadókat, annak Fehér Holló neve ismerősen csenghet. A fiatal tehetség igaz, nem a pénzről, a fullos kocsikról, vagy éppen az általa elért sikerekről ír dalokat. Nem, a zenész mély tartalmakkal bíró, zeneileg aprólékosan kidolgozott számokat sorakoztat fel, és bármilyen meglepő ez a 21.században…baromira bejön. 

Hollóról írtunk már korábban itt a Divatmagazinon, akkor új EP-lemezének első publikus dalát mutattuk be, amit ByeAlex-szel közösen írtak. Már akkor érezhető volt, hogy az új anyag eltérő lesz a korábbi, “Egyedül, de mégsem” nagylemeztől. A dalszerző még mélyebb ásott érzelmei (néha végtelennek tűnő) gödrében, hogy aranyat találjon. Ezek az aranyrudak pedig nem mások, mint az “Egyedül veled” dalai.

Fehér Holló

Fehér Holló zenei producer és előadó 2019-óta jelentet meg saját néven zenéket, emellett a The Middletonz alapító tagja. 2020. februárjában jelent meg az „Egyedül, de mégsem” című első nagylemeze, melyen olyan közreműködések szerepelnek mint: Miskovits Marci, Varga Viktor, Kállay Saunders, Mentha (Hősök), Spicze Levi (HARMED), B. Nagy Réka, Bánki Beni. A dalok az egyedül lét, a depresszió és a szorongás okozta fájdalmak feldolgozásáról szólnak.

Egyedül veled

Amíg az előadó első nagylemeze nagyon sötét, néha már depressziós hangulatú lett, addig az új EP már egy sokkal tisztább, (ha vidámnak nem is mondható) pozitívabb “korong” lett. A dalok egy ívet írnak le kezdve a dühösebb, a korábbi LP-re visszautaló dallal, majd egyre jobban érezhető, hogy Hollóval kezd minden rendben lenni. Na igen, hiszen a zenész abszolút saját érzésekből, tapasztalatokból és sztorikból táplálkozik, ettől még hitelesebb az egész.

“Az “Egyedül, de mégsem” című lemezem után megtapasztalhattam azt, hogy a cím valósággá válik. Az új barátok, és a rajongók támogatásával már nem csak kiírom magamból azokat, amik bántanak, hanem egy olyan közösség megalakulását látom, aminek a tagjai egymásért vannak. Ez a kislemez egy olyan szelete az életemnek, ami olyasvalakiről szól, aki már évek óta mellettem van. Már tudom, hogy mi kell az életembe ahhoz, hogy minden jobb legyen és ebbe ő is beletartozik”

– mondta Holló az új EP kapcsán.

A legnagyobbak is támogatják

A zeneszerző az új anyag több dalában is segítségül hívta a hazai szakma, mondhatni krémjét. Fluor, ByeAlex és anatu és beszállt Hollóhoz egy-egy dal erejéig, ez a támogatás pedig szintén azt jelenti, hogy a fiúnak van keresnivalója a fesztiválok színpadain. Talán ha minden jól megy nemsokára meg is történik.

Az biztos, hogy az erő, az energia, és a hitelesség már megvan, és reménykedjünk abban, hogy ez csak a kezdete egy hosszú, sikeres karriernek.




Kapcsolódó bejegyzések
KultúraSzínes

Szépségversenyek akkor és most – 1. rész

5 perc olvasás
A szépségversenyek eredete ugyan régebbi keletű, mint gondolnánk, mondhatni évszázadokkal ezelőtt már léteztek efféle megmérettetések, bár korántsem olyan formában, mint manapság. Az…
DivatKultúraSzínes

Egy pár lenyűgöző fotókat készített fekete gyermekekről

3 perc olvasás
A fényképezés nem csak egy kép létrehozásáról szól – a megfelelő kezekben az inspiráció eszközévé válhat, szemeket nyithat fel és falakat dönthet…
Kultúra

Élőben nézni, átélni és végigizgulni az igazi!

3 perc olvasás
Az élő közvetítések varázsa utánozhatatlan. Ennél már csak a személyes jelenlét az, ami többet adhat. S jelenleg erre minden esély meg is…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!