Gasztro

Rejtélyes képet posztolt a Coca-Cola – visszatér az egyik legkedveltebb termékük?

1 perc olvasás
Fotó: elainemgs / Pixabay

Az évtizedek folyamán a Coca-Cola mindig próbálta valami újjal meglepni a fogyasztókat. Az induláskor még csak egy fajta ízben, és kiszerelésben lehetett kapni az üdítőt, de az évek során a termékpaletta elképesztő módon kibővült. A márka most egy rejtélyes Facebook-posztban üzent a vásárlóknak. 

Az oldalukra kirakott képre annyit írtak, hogy “Jön, jön jön!”. Ez persze még nem jelentene semmit, de ha megnézzük a szöveg hátterét, jól kivehető a Cherry Coke egykori dizájnja.

A cseresznyés ízvilágú üdítő a 90-es évek és az ezredforduló idején hatalmas népszerűségnek örvendett, egyes adatok szerint közel annyi fogyott belőle, mint a cég sztenderd termékéből. Ezért is volt fura, amikor egyik napról a másikra megszűnt.

Az elmúlt években próbáltak hasonló frissítőt készíteni, de már főként zero (azaz cukormentes) verzióban, azonban ez közel sem nyerte el a vásárlók tetszését. Viszont most úgy tűnik észbe kapott a cég, és a manapság népszerű “retró hullámot” meglovagolva újra a boltok polcaira teszik a cseresznyés kólát. Arról, hogy ez mikor fog megtörténni még nincsen információ, ahogyan egyelőre arról sincs, hogy milyen kiszerelésben lesz kapható.

Ha görgetünk a kommentek között látható, hogy a legtöbben már alig várják, hogy újra megkóstolhassák azt a bizonyos ízt, ami nem csak egy üdítőt jelent, hanem egy korszakot is, amire jó visszagondolni, és felidézni az akkori életérzést.

Na, de mi? Ha Te már sejted, írd meg nekünk kommentben! 😉

Közzétette: Coca-Cola – 2021. február 22., hétfő




Kapcsolódó bejegyzések
Gasztro

A híres-neves frankfurti leves - Variációk egy témára

3 perc olvasás
Igazán laktató levest tálalunk most fel, ráadásul több különböző köntösben. A változást jelentheti valamilyen hozzávaló, de akár az elkészítés módja is, akár…
ÉletmódGasztro

Vasbor készítése házilag

4 perc olvasás
A vashiány  – főleg, mi nők – tudjuk, hogy mennyire fontos, minden életkorban. Vannak, akik egész életükön át küzdenek a vele. A…
ÉletmódGasztro

Rózsás és alakbarát – ez a karfiol

5 perc olvasás
Nem lehet eléggé hangsúlyozni a keresztesvirágú zöldségekfontosságát az étrendünkben, ide tartozik többek közt a karfiol is. Jellegzetes illata és esetleges emésztésre gyakorolt…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!