ÉletmódSzínes

Tüneményes Rómeó és Júlia született szinte egyszerre egy dél-karolinai kórházban

2 perc olvasás
CASSIE CLAYSHULTE PHOTOGRAPHY

A múlt héten azonnal az újságok címlapjára került két kisbaba, akik kevesebb, mint egy nap eltéréssel születtek ugyanabban a kórházban és pusztán a véletlen folytán a Rómeó és a Júlia nevet kapták.

Romeo Archangel Hernandez március 19-én, 14:06-kor született, Juliet Evangeline Shifflett pedig másnap reggel 08:14-kor látta meg a napvilágot, mindössze 18 óra és 8 perc eltéréssel, a dél-karolinai Coastal Carolina Hospital kórházban.

Az érdekes egybeesésre egy fényképész, Cassie Clayshulte lett figyelmes, aki egymás után fotózta a babákat, és akiknek édesanyját mindössze egy kórterem választotta el egymástól.

A kismamákkal történt egyeztetés után közös fényképeket is készített a babákról a kórházban, majd hazatérésük után pedig a shakespeare-i témának megfelelően is kattintott néhányat a picikről.

A fotósnak már akkor megszületett az ötlet a fejében a fényképsorozatot illetően, amikor még csak az első kattintásokat végezte a kórházban, de nem szerette volna, ha giccses, sem pedig azt, ha morbid felhangja lenne a dolognak, a shakespeare-i történet végére gondolva.

Tartott továbbá attól is, hogy majd milyen fogadtatásban részesül a munkája, de a babák szülei kézhez kapván az elkészült képeket, elragadtatásuk közepette megígérték, hogy mindent megtesznek azért, hogy távol tartsák a rosszindulatú egyéneket és megjegyzéseiket a neten.

A kellékeket, díszleteket és a ruhácskákat Cassie maga készítette illetve bocsájtotta rendelkezésre: mindkettejüknek egy-egy pici koronát és Júliának egy csipkés, Rómeónak pedig egy barna rugdalózót. Ez utóbbi kiválasztásában a kisfiú anyukája is rész vett.

Cassie Clayshulte 2

CASSIE CLAYSHULTE PHOTOGRAPHY

A fényképész szerint a forgatás igen örömteli volt mindannyiuk számára, a babák boldogan bújtak egymáshoz mindvégig. Továbbá elmondta azt is, hogy mennyire jó érzés volt látni, ahogy a két család egyre mélyülő barátságot ápolt az első kórházi találkozásuk óta.

Azóta már nem aggódik az internetes trollok miatt sem: „És igen, tudjuk, hogyan ér véget a történet, de nem érdekel, mert gondoljanak akármit, ez már nem az 1300-as évek.”- nyilatkozta a fotóművész.



Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!