Életmód

Hogyan nézz ki 20 évvel fiatalabbnak? – Reese Witherspoon elárulja a titkát!

2 perc olvasás

A 41 esztendős színésznő olyan csodás formában van, hogy akár a lánya ikertestvérének is nézhetnénk. Szeretnéd megtudni, mi mindent tesz ezért? Cikkünkből kiderül.

1. Smoothie mindenekelőtt

zöld turmixKim Snyder táplálkozási tanácsadó révén nagy rajongója lett egy olyan zöldségturmixnak, melyben olyan összetevők szerepelnek, mint a spenót, a római saláta, a zeller, az alma, a körte, a banán, a koriander és a petrezselyem. Gyakorlatilag olyan, mintha elcsemegézne egy hatalmas adag salátát – természetesen dresszing nélkül – és máris nem kevés rostot és vitamint visz be ezáltal a szervezetébe.

kocogó2. Mozgás és friss levegő

A Hatalmas kis hazugságok sztárja nagyon odafigyel a fizikai erőnlétére, ennek érdekében rendszeresen kocog egyet los angeles-i otthona környékén és hetente több alkalommal részt vesz egy olyan komplex mozgásórán, mely a tánc, az erősítő edzés és a nyújtás kombinációja.

saláta3. Ismét a zöldségek

Mivel a színésznő odavan a finom, és persze édes teákért, igyekszik ezt kompenzálni valahogyan. Kiadós porció salátát fogyaszt némi fehérjével: ha teheti, sült csirkét egy jókora kelkáposzta salátával a kedvenc éttermében.

4. A zen jegyében

jógaKépzeld csak el, egy háromgyermekes édesanya, aki naphosszat rohangál forgatásról forgatásra, hol egy butikba, hol pedig egy produkciós céghez…egy ilyen zaklatott nap után nyugalomra, csendességre vágyik mindenki, akinek hasonlóan zsúfoltak a napjai. Reese a jógaórákon kapcsolódik ki, és ezáltal őrzi meg koncentrációját.

arcápolás5. Fokozottan odafigyel bőre ápolására

Te mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? A színésznő egy nagy adag fényvédőt és rengeteg tequilát.

A viccet félretéve Reese soha nem hagyja ki, hogy kellően hidratálja a bőrét, hiszen kozmetikusától nagyon megtanulta, hogy az idő múlásával a bőr egyre szárazabbá válik, és elengedhetetlen, hogy a megfelelő krém használatával ezt megelőzze. Hiszen a smink is csak szép bőrön mutat jól!

kávé6. Reggel egy koffeinbomba

Ugyan nem a legegészségesebb szokás, de a sztár is rajong a kávéért.

Reggelente engedélyez magának egy bögrényit, lassan, szertartásosan elkortyolgatva azt.




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!