Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás

A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább maradjanak a szomorúságot okozó szarkalábak. Még jó, hogy létezik olyan arcfiatalító megoldás, amihez nincsen szükség sem orvosra, sem szikére, sem hegesedéssel együtt járó beavatkozásra, ez pedig a HIFU kezelés.

Mit takar a HIFU kezelés?

A High Intensity Focused Ultrasonic terápia egy microson pen közbenjárásával végzett orvosesztétikai eljárás, aminek a hatékonysága nemcsak lenyűgöző, hanem látványos és tartós is. Ebben az esetben tehát nem egy olyan bőrmegújító terápiáról beszélünk, ami ideig-óráig hat, de egyébként előbb vagy utóbb, ám inkább előbb a látványos következmény elhalványul, majd végleg eltűnik. A HIFU kezelés a mélyrétegek alatt meghúzódó izomrétegekben fejti ki a hatását. Az ultrahangos energia mindeközben természetesen a bőr felszínét sem hagyja érintetlenül. A szervezet természetes kollagén- és elasztintermelődése beindul, ami egyébként már önmagában aranyat érő pozitívum. Ezek az anyagok ugyanis a rugalmasságért, a feszességért, egyúttal a fiatalosságért felelősek. Ha más pozitívumot nem is hozna magával a kezelés, már nyertes a felállás, de itt még nincsen vége az előnyök felsorolásának.

Ugyanis pusztán egyetlen HIFU kezelés elegendő a látványos változáshoz. Nem kell várni heteket, hónapokat, reménykedve abban, hogy majd csak történik valami. Az átalakulás azonnali. Viszont itt még nincs vége a szenzációs fordulatoknak, mivel a terápia annak ellenére, hogy nyomban érzékelhető, az általa elért formálódás valójában hosszú távon fejti ki igazán a pozitív hatását. Két-három hónap alatt éri el a csúcspontját a folyamat, és a kisimult, üde állapot akár egy-két éven át is megőrizhető, fenntartható mindenféle kellemetlenség nélkül. Nyilván a közben alkalmazott bőrmegújító technikák pluszban hozzáadhatnak.

Mennyire macerás az eljárás?

Semennyire! Roppantul egyszerű a HIFU kezelés menete. A bőr megtisztításával kezdődik minden, hogy a szennyeződéseket eltávolítsuk a bőrről. Aztán az ultrahangos energia több rétegmélységben is kezelésbe veszi a megfáradt sejteket, aminek a következménye a szarkalábak elhalványulása, sok esetben eltűnése, és a megereszkedett arcbőr rémétől való, cseppet sem könnyes búcsú. Végül tápláló, ápoló lezárással kerül pont a folyamat végére, amiért a bőr hálával és fiatalodással reagál.

Ennyi az egész! Ennyire egyszerű, és hatásmechanizmusában ennyire nagyszerű! Nincsenek kellemetlen mellékhatások, fájdalmak, egyéb kényelmetlenségek. Nincsenek orvosi műszerek, szikék, vágások. Viszont a látványos változás azonnal tapasztalható, látható, érzékelhető, és ez az átalakulásnak tényleg csak a kezdete. A napról napra üdébbé, hamvasabbá váló bőr kisugárzása pedig annyira vonzó és ellenállhatatlan, hogy arról a bókok is minden kétséget kizáróan tanúskodnak majd.




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
ÉletmódSzínes

Celine Dion megosztotta kortalan szépségének 6 titkát

4 perc olvasás
Celine Diont nem kell bemutatnunk, csodás hangját bizonyára anélkül is fel tudod idézni, hogy lejátszanád az egyik slágerét. Ahogyan a dalai, ő…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!