Színes

Izgalmas témával mutatkozik be a Jössz? podcast

2 perc olvasás
Fotó: Jössz? Podcast

A hazai podcast műsorok lassan már gombaként teremnek a neten. Nem is baj, a friss kommunikációs csatorna szerencsére jobbnál-jobb tartalmakkal örvendeztet meg minket. Azonban megtalálni ezek közül a legkiemelkedőbbeket olyan, mint a tengerben gyöngyöt halászni. 

Nos, nekünk azt érezzük sikerült egy igazán jó kapásra lelnünk, ugyanis rábukkantunk (kis rásegítéssel) a “Jössz? podcast” nyitóepizódjára.

Ahogy lenni szokott kicsit belehallgattunk, megfigyeltük a műsor felépítését, próbáltunk elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy még friss a dolog. Ugyanakkor az, hogy egy új műsorról beszélünk szinte egyáltalán nem mutatkozott meg.

Egy laza, lendületes, tartalmas és vidám anyagról van szó, ami elsőre egy elég komoly témát feszeget. Na, de először pár szót az alkotókról. 

Ha nevezhetjük így valakinek a rajongását, akkor Kasztel Réka “hivatásos” podcast hallgató volt. Sok-sok “mérföld” van már a fülében, már csak azért is, mert tanulmányai mellett a The Sharonz zenekar énekeseként is alkot. Réka egy váratlan ötlettől vezérelve úgy döntött ideje nem csak a színpadot meghódítani, hanem a podcastek világát is…és persze ki lehetne jobb műsorvezetőtárs egy ilyen projektben, mint barátja és zenésztársa Almási Bálint. Bálint amellett, hogy Réka podcast-partnere, ő felel az adások technikai megvalósításáért is.

A műsort hallgatva egy jóleső “szimbiózisra” lehetünk figyelmesek, nagyon együtt van és kiegészíti egymást a két fiatal. Apropó fiatal…

Réka és Bálint között 14 év különbség van, ez pedig ad az egész epizódnak (ami valószínűleg a későbbiekben is jellemző lesz) egy kis fűszert. Olyan értelemben, hogy a két generáció sokszor eléggé eltérően láthatja a világot, másként reagál bizonyos témákra, ettől válik igazán izgalmassá. 

Adott volt tehát, hogy az első epizód is erre, a már társadalmilag is sok problémát okozó kérdéskörre épüljön. Ahogy már említettük, vidám beszélgetésre készüljetek, nem fognak egymás torkának ugrani az adás alatt…sőt!

A Jössz Podcast epizódjai természetesen Spotifyon és Youtubeon is elérhetőek lesznek. Így hát nincs más hátra, mint feltenni a kérdést: JÖSSZ? Íme az első epizód!

[custom-related-posts title=”Még egy kis podcast?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!