Színes

A 94 éves hölgy, akinek esze ágában sincs még nyugdíjba menni

1 perc olvasás
Facebook: McDonald's at 3350 N Green River Rd

Egy Indiana állambeli McDonald’s étterem ünnepséget tartott a 94 éves Loraine Maurer tiszteletére, aki a legrégebben ott dolgozó alkalmazottak egyike, és aki immáron 44 éve munkálkodik az étteremlánc kötelékében.

Mrs. Maurer 1973-ban kezdte a pályafutását az evansville-i gyorsétteremben, és az esztendők során több kirendeltségben is megfordult.

A jelenlegi munkahelyének tulajdonosai, Chip és Katie Kenworthy szerint még sok-sok év után is ugyanazzal az elragadó mosollyal szolgálja ki a vendégeket.

„A vendégeim az életem” – nyilatkozta Mrs. Maurer a People magazinnak. – „Ők barátok, nem csupán vendégek.”

Ő maga is a gyorsétterem menüjéből választ minden alkalommal, és elmondása szerint a kedvence a „halas szendvics”, de megjegyezte, hogy igazából nincs is olyan, amit ne szeretne. „Ma áfonyás muffint reggeliztem két tükörtojással és egy csésze kávéval.”– tette hozzá.

Loraine Maurer2

Facebook: McDonald’s at 3350 N Green River Rd

Két napot vállal egy héten – péntek illetve szombat reggelt – és a tervei közt egyelőre nem szerepel az, hogy nyugalomba vonuljon.

„Túl sok mindent elmulasztanék ezzel” – mondta. – „Nem szeretnék depresszióba zuhanni.”

Alig várja, hogy munkába indulhasson, bár szerinte ez nem is munka. Igazán élvezi, amit tesz, és azt vallja, hogy „Az vagy, amit csinálsz”- és ehhez is tartja magát.



Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!