GasztroÉletmód

Immunrendszererősítés alkoholmentes fokhagymalikőrrel

1 perc olvasás

Napi egy kis pohárnyi ebből a házilag összedobható kis itókából 3 héten át, és már észre fogod venni a változást. Ráadásul illatmentes, így akár ezzel is kezdheted a napod.

Azt eddig is tudtuk, hogy a fokhagyma és a citrom számos jótékony hatással bír, és az immunrendszer erősítéséről sem lehet eleget beszélni, főleg a jelenlegi helyzetben.

A fokhagyma általánosan jó keringési zavarok ellen, segít megelőzni a meszesedést, emellett remek baktériumölő és immunerősítő. Az esetlegesen már kialakult problémákon is enyhíthet a következő itóka, melyhez 30 gerezd fokhagymára és öt darab citromra lesz szükséged.

Miután megtisztítottad a fokhagymát, vágd nagyon apróra. A citromokat úgy szintén, viszont ha lehet, a héját hagyd rajta. Dobd bele az egészet egy mixerbe, majd egy liter vízzel elegyítve melegítsd fel a tűzhelyen. Nem szabad felforralni, épp csak addig szabad rajta hagyni, amíg egy picit már bugyog.

Ha kész, szűrd le a folyadékot, öntsd üvegbe és hűtőszekrényben tárold.

Akik eddig kipróbálták a 3 hetes időtartamra szóló kúrát, olyan változásokat észleltek, hogy a korábban – feltehetőleg meszesedés következtében kialakult – homályos látás, halláscsökkenés szinte el is múlt, vagy legalábbis jócskán javult. A fokhagyma illatát a környezetük sem vette észre, így bármikor, akár reggel is fogyaszthatták.

A három hét letelte után javasolt 8 nap szünet, majd a kúra újra ismételhető. Évi kétszeri kúra is elegendő a jelentős mértékű javuláshoz, az immunrendszer felvértezéséhez.




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!