Színes

Állítása szerint véletlenül kimosta a milliókat érő lottószelvényét egy kaliforniai nő

1 perc olvasás

Bizonyára sokunkkal előfordulhatott már, hogy egy nadrág- vagy kabátzsebben maradt irat, igazolvány, bérlet vagy éppen papírpénz megjárta a mosógép legmélyebb bugyrát is és onnan gyűrödt, megtépázott állapotban került elő.

Egy kaliforniai nő állítólag hasonlóan járt és 26 millió dollárnyi (több, mint 7.5 milliárd forint) nyereménnyel térhetne haza, ha fel tudná mutatni a nyertes szelvényét, melyeken a  23, 36, 12, 31, 13 számok és mega számként a 10-es szerepel.

Annyit biztosan tudni, hogy a hatalmas pénzt hozó SuperLotto Plus szelvényt egy norwalki vegyesboltban vásárolta valaki még tavaly novemberben. A nyertes szelvénnyel csütörtökig jelentkezhetett a szerencsés játékos.

Egy személyazonosságát megőrizni kívánó hölgy azt állítja, hogy ő volna a nyeremény jogos tulajdonosa, ám a bizonyítékul szolgáló szelvényt nagy valószínűséggel a ruháival együtt kimosta. Azonban sajnos a megviselt papírcetlit sem tudta bemutatni. 
A biztonsági kamerák szerint a szóban forgó nő valóban járt az üzletben és tényleg vásárolt akkoriban egy efféle lottót.

A California Lottery szóvivője, Cathy Johnston úgy nyilatkozott, hogy a biztonsági kamerák felvételei nem igazolják kellő mértékben a nő kijelentését és a hölgyet meggyőző bizonyíték felmutatására kérték. Az ügyet tovább vizsgálják azért az illetékesek a nekik küldött felvétel másolata alapján.

Amennyiben nem bizonyosodik meg, hogy a jelentkező játékos a nyertes, a pénz a kaliforniai állami iskolák fejlesztésére fordítódik.

A nyertes szelvény értékesítője azért mindenképp jól járt, 130 ezer dollár ütötte a markát a kaliforniai lottó szabályzata értelmében.

[custom-related-posts title=”Hasonló írásaink a témában” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!