Színes

Jelek, amikből biztosan tudhatod, hogy ő az igazi

1 perc olvasás
Fotó: Pexels

Lehet, hogy már megtaláltad, azonban az is előfordulhat, hogy még csak keresed. Ettől eltekintve nem árt tisztában lenni azzal, mik a jelei annak, hogy rábukkantál a Nagy Ő-re!

Nyilván előfordul, hogy valaki a következő jeleket csupán közhelynek tartja, pedig nem azok. Sőt, olyan is akadhat, aki azt hiszi jelenleg az igazival van együtt, de mégsem. Hiszen lehet egy férfi vagy nő kedves, szép, udvarias sőt, még az ágyban is jól teljesíthet, de valami mégis hiányzik.

Ez a hiányérzet pedig később még nagyobbra nőhet, ami aztán kompromisszumok végtelenségébe taszíthat minket. Ezért is jó, ha ezeket a jeleket egyfajta mérföldköveknek használjuk.

Bizalom, bizalom, bizalom

A bizalom kialakulása sokaknál időbe telik. Persze kell egy alap, ami akkor létrejön, amikor kijelentjük, hogy együtt vagyunk, ami a jövőben folyamatosan fejlődhet. Bizalom nélkül nincsen kapcsolat, viszont ha ez egy olyan fokig nő, hogy bármi történik képesek vagyunk feltételek nélkül bízni a másikban, akkor az már egy remek jel.

Önbizalom

Akik megtalálják az igazit, bármi történjék megtörhetetlen önbizalommal rendelkeznek. Félre ne értse senki, ez nem azt jelenti, hogy az igazi megtalálásával minden a helyére billen, viszont képes könnyen a magunk elfogadása felé terelni a partnerünk. Az igazi mellett azt fogod érezni idővel, hogy nincs afelől kétséged, hogy jó, szép, vagy okos vagy.

Fejlődik a kapcsolat

A fejlődés fontos ismérve a tökéletes kapcsolatnak. A Nagy Ő-vel képesek lesztek akár kisebb-nagyobb dolgokat létrehozni, miközben szellemileg, anyagilag, vagy bármilyen szempontból folyamatosan fejlődtök. Mindezek mellett az igazi megtalálásával egyik fél sem rest időt áldozni egymás egyre mélyebb és mélyebb megismerésére.

[custom-related-posts title=”Hoppá!” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

Te még mit tennél hozzá a listához? Te már megtaláltad az igazit? Oszd meg velünk tapasztalataidat kommentben!




Kapcsolódó bejegyzések
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!