Színes

Csillagjegyek, amik vonzódnak egymáshoz, de nem illenek össze

2 perc olvasás
Fotó: PX

Akik hisznek az ezotériában, horoszkópban általában nagy figyelmet fordítanak az őket körülvevők csillagjegyeire is. Nincs ez náluk másképpen a szerelembe sem. 

Vannak azonban olyan jegyben születtek, akik hiába vonzódnak nagyon egymáshoz, és talán még a kémia is működik egy darabig, mégsem illenek össze a végeredmény pedig negatív lesz. Persze a kivétel erősíti a szabályt, mindezek nem 100%-os kijelentések.

A bien.hu nemrég összeszedte mely csillagjegyek azok, akik ha vonzzák is egymást, még működik köztük valami.

Bak – Nyilas

Akik jártasak az asztrológiában tudják, a Bak szívét nagyon nehéz meghódítani. Talán éppen ezért jelent egy kihívást a Nyilas számára, aki a lehetetlent nem ismerve próbálja meg elérni, hogy a másik csillagjegyű társa szeresse. A szerelem talán létre is jön, és éveket tudnak együtt lenni, de a Bak, amint érzi, hogy nem küzdenek már érte, képes bezárkózni, és elhidegülni.

Vízöntő – Skorpió

E két csillagjegy viszonya tulajdonképpen a “gigászok harca”, hiszen két erős és ellentétes személyiségről beszélünk. Mivel rendkívül különböznek a kapcsolatuk inkább a vad szenvedélyre alapul, mintsem egy kiegyensúlyozott együttlétre. A Vízöntőből időről időre feltör a szabadság iránti vágy, a világmegváltási kedv, eközben a Skorpió sokkal inkább a saját terveivel, célirányosan törődne. Vajon ki adja be végül a derekát? Vagy mindenki megy a saját dolgára?

Kos – Rák

Különleges vonzalom és a végletek játéka jellemezheti a Kos és a Rák kapcsolatát. Amíg a Rák számára a család, a Kosnak a karrier és a célok az elsők, így viharos évekre számíthatnak közös életük során. Ez viszont akár féltékenységhez is vezethet, és mint jól tudjuk, az nem vezet semmi jóra.

Oroszlán – Szűz

Hiába vonzzák egymást az ellentétek, hosszútávon mindkettőjük életét megkeserítheti az eltérő életfelfogás. Amint a jegyek kiismerik egymást és szembesülnek a kíváncsiságukat kielégítő tulajdonságokkal, már jóval inkább teherré válik ez a kapcsolat. Az egyik (Szűz) mindig inkább a racionalitás talaján maradna, amíg a másik (Oroszlán) pedig csak élvezné az életet.

https://www.instagram.com/p/CMbdPmGBrxP/

Halak – Mérleg

Érzelemből nem lesz hiány az biztos, hiszen mind a ketten nagy figyelmet fordítanak az érzéseikre. Nagyon egymásba tudnak fonódni hirtelen, de amint a szerelem alább hagy előjönnek a problémák. Mivel egyikük sem éppen gyakorlatias, vagy éppen határozott, rendszeresek a konfliktusaik és folyton egy helyben totyorognak. Ez egy idő után pedig kényelmetlenné teszi a mindennapokat, és rájönnek, hogy már csak a vita, békülés és az engesztelések körül forog az életük.

[custom-related-posts title=”Olvass tovább!” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!