Életmód

Tuti szextippek, amikkel feldobhatjátok az együttléteket – 18+

2 perc olvasás
Fotó: StockSnaps

Figyelem, kényes téma következik! Volt már, hogy elgondolkoztál azon, hogy a szexuális életed/életetek teljesen ellaposodott? Hogy már nem olyan mint régen, és elérkezettnek látod az időt, hogy valamivel feldobd? A szex olyan mint az életben oly sok más dolog. Néha szükség van a megújulásra, valami szokatlan megtapasztalására. 

Ehhez mi itt a Divatmagazin.hu-n összeszedtünk néhány tippet, trükköt, amelyeket érdemes kipróbálni. Persze ember válogatja, lehet nem mindegyik lesz megfelelő a ti igényeiteknek. Azonban lehet némelyik beválik, vagy ihletet az ahhoz, hogy újra minden olyan legyen, mint az első alkalommal.

A beszéd

Sokan egyáltalán nem kommunikálnak szex közben, pedig rendkívül sokat tud hozzátenni az élményhez. A partnerünket (és akár minket is) ugyanis beindíthat akár csak az, ha elmondjuk mit fogunk tenni a másikkal, buzdítjuk, vagy kommentáljuk az eseményeket.

Hozz vissza egy kellemes emléket!

Biztos, hogy minden párnak van az a “bizonyos” aktus, ami örökre megmarad kettőjük kapcsolatából. Próbáljuk meg felidézni, hogy az milyen volt! Ha pedig nem egy szokványos helyen történt, akkor pláne, próbáljuk megteremteni ugyanazt a közeget, és éljük át újra azt a gyönyörű élményt.

https://www.instagram.com/p/CKFCVYVlGDV/

Pózok

Nem kell elképesztően magas szintre vinni a különböző pózok kipróbálást, elég ha valami egyszerűvel kezdünk. Persze ez olyan legyen, amit addig még sohasem próbáltunk. Rengeteg cikk és ábra található az interneten, amikből meríthetünk, ne legyünk restek kipróbálni és találjuk meg a kedvencünket.

Mondjuk ki, mit szeretnénk!

Rengetegen beleesnek abba a hibába, mind nők és férfiak, hogy egyáltalán nem beszélnek vágyaikról. Megkockáztatható, hogy vannak olyanok, akik egész házasságuk vagy kapcsolatuk alatt sohasem tudják meg, hogy a másik mit is szeretne igazán. Ne legyünk félénkek, ezt teljesen normális dolog éppen ezért beszélnünk kell róla! Meséljük el mi olyat láttunk, hallottunk, vagy tapasztaltunk már, amit mindenféleképpen bele szeretnénk vinni a hétköznapokba.

Síkosító

Akik kipróbálták esküsznek rá, akik nem azok nem tudják miről maradnak le. A felmérések szerint már a legegyszerűbb, víz- vagy szilikonbázisú síkosító is jelentősen fokozhatja a nők szexuális élvezetét (különösen akkor hasznos ezeket használni, ha már benne vagyunk a változókorban, ilyenkor ugyanis a hormonális változások miatt szárazabb lehet a hüvely). Érdemes kipróbálni, a hatása garantált lesz!

[custom-related-posts title=”Ha baj lenne…” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!