Színes

3 sztár, akik tetteikkel jobb hellyé teszik a világot

1 perc olvasás
Fotó: The Telegraph

A hírességekre az emberek többsége valamilyen szinten felnéz. Vannak zenészek, színészek, művészek akik azonban nem csak a kamerák előtt, vagy a színpadon hozzák ki magukból a maximumot. 

A hírességeknek ugyanis van egy kevésbé látható, érzékelhető oldala, amit mi hétköznapoknak vagy az abban történő cselekedeteknek hívunk. Ők is ugyanúgy felkelnek, dolgoznak, akár gyereket nevelnek, sőt olyanok is vannak, akik életüket – több más emberhez hasonlóan – valami jó ügy mellett kötelezik el.

Ezek azok a sztárok, akik a rivaldafényen kívül is olyat alkotnak, amellyel jobb hellyé próbálják tenni a világot. Hírnevüket pedig ez esetekben nem pénzszerzésre használják, hanem a segítségnyújtásra. 

Mi elhoztunk most öt olyan hírességet, akik valamilyen módon arra törekednek, hogy valami korszakalkotót hozzanak létre.

1. Keanu Reeves

A Mátrix és a John Wick-filmek sztárja évekkel ezelőtt egy rákkutatási magánalapítványt hozott létre, mely elsősorban a gyerekkórházaknak nyújt segítséget.

[custom-related-posts title=”Elképesztő látvány!” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

2. Emma Watson

A még egészen kislányként a reflektorfénybe került Emma Watson híres remek beszédeiről. Ezek többnyire a nők egyenjogúságáról szólnak, a színésznő ugyanis elkötelezett harcosa ennek az eszménynek.

3. Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész hírnevét talán a lehető legjobb dologra használja fel. A bolygó megmentéséért, a globális felmelegedés ellen küzd, melyre egy alapítványt is létrehozott. Emellett, hogy tudatosítsa az emberekben a jelenlegi klímahelyzet súlyát, saját gyártású filmet is kiadott.

Ha érdekel DiCaprio Özönvíz előtt című nagy sikerű dokumentumfilmje, akkor alább teljes egészében, szinkronosan megtekintheted. 




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!