VilágjáróSzínes

Budapest a 16. legkedveltebb konferenciahelyszín a világon

1 perc olvasás

Budapest a 16., Magyarország pedig már a 33. a nemzetközi konferenciahelyszínek világranglistáján, egy év alatt 3-3 helyet léptek előre – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

A Nemzetközi Konferenciák és Kongresszusok Szövetsége (International Congress and Convention Association – ICCA) május 8-án publikálta 2016-os statisztikai összefoglalóját, mely szerint a magyar főváros olyan városokat utasított maga mögé, mint például Róma, Edinburgh, Stockholm, Hongkong vagy Isztambul.

Az ICCA közel 12 300 szakmai rendezvényt regisztrált 2016-ban a világon. A lista alapján a városokat tekintve a legtöbb eseményt Párizsban szervezték, a második helyen Bécs áll, míg a harmadik Barcelona.

Országos bontásban vizsgálva az adatokat a legtöbb rendezvényt az Amerikai Egyesült Államokban szervezték, míg a rangsor második helyén Németország, a harmadikon pedig az Egyesült Királyság áll.

A kontinensek versenyében a legkedveltebb konferenciahelyszín Európa, ahol az események több mint fele zajlott. Európát az Ázsia- és Közel-Kelet régió, valamint Latin- és Észak-Amerika követi.
Forrás: MTI




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!