Életmód

Csodás loknik mindenféle hőhatás nélkül!

1 perc olvasás

Egy olyan nagyszerű és pofonegyszerű módszerről olvashatsz az alábbiakban, mely bebizonyítja, hogy a hullámos hajhoz nincs szükséged sem hajvasalóra, sem hajsütővasra, de még diffúzoros hajszárítóra és csavarókra sem!

A trükk lényege annyi csupán, hogy a fürtöket a megfelelő módon becsomagoljuk egy törülközőbe. A célnak egy nagyméretű fehér póló is megteszi.

Hagyjuk a fejünkön, amíg meg nem száradnak a tincseink, majd bontsuk le a turbánt és csodáljuk meg az eredményt! Legjobb, ha éjszakára is magunkon hagyjuk, feltéve, hogy kényelmesen tudunk ezzel együtt pihenni.

csodás loknik

 

 

Ezen technika nem károsítja a hajat, nem lesz lapos a frizura – hiszen a fejtetőn helyezkedik el a hajunk túlnyomó része a törülköző alatt. És ami még lényeges: a loknik sem tűnnek majd ziláltnak.

Az ötlet sikerén felbuzdulva egy cég kifejlesztett erre a célra egy olyan törülközőt, mely anyagának köszönhetően meggyorsítja a száradás folyamatát. De nyugi, egy hagyományos darab is megteszi, próbáld csak ki!

 

 

 




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!