Színes

Egy magyar vállalkozó építi a Forma 1-es sztárpilóták szállásait

1 perc olvasás
Fotó: Pixabay

Pölöskei Tibor sztorija bátran hívható egy hazai sikertörténetnek. A vállalkozó ugyanis egy floridai kiruccanás után belevágott a mobilház építésbe, és annyira bejött neki, hogy ma már az ő cége építi a Forma 1-es sztárpilóták szállásait Monaco-ban. 

Persze ez nem a pillanatok és a szerencse műve. Tibor már húsz éve foglalkozik modulházakkal. Ezek az applikációk könnyen összeszerelhetők, és akár egyben szállíthatók, így a több hetes vagy akár hónapos építkezés, csupán pár napra redukálódik.

A vállalkozó elmondása szerint, amikor először meglátta ezt a lehetőséget azonnal beleszeretett. A floridai utazásból a végén pedig tanulmányi út lett, ahol elsajátította az akkor még ismeretlen technológia velejáróit. A többi pedig már egy kitartó, alázatos ember sikertörténete, hiszen Tibor maga is kiválóan ért a fa megmunkálásához, így a kezdeti, első lépésektől a mobil otthonok kulcsátadásig felügyeli a munkát, amelyet precíz pontossággal végez csapata társaságában.

Kevesen tudják, de a cég ma már komoly sikerekkel büszkélkedhet. Egy francia vállalat megkeresésére ugyanis ők gyártják a Forma 1-es pilóták átmeneti szállásait a monacó-i nagydíjra.

…és hogy mi a sikerének titka?

Pölöskei Tibor elmondása szerint, minden egyes modulházra örömmel tekint. Egyedileg készítik őket, a megrendelő igényei szerint, hiszen számára a legfontosabb, hogy élhető, praktikus otthonokat teremtsenek.

A mobilházak egyébként évek óta a legjobb befektetésnek is minősülnek. Hiszen a modern technológiának köszönhetően sokkal kevesebb rezsivel tudjuk fenntartani ezeket az otthonokat. Az pedig már csak hab a tortán, hogy rendkívül dizájnosak, és egy lakás árának a töredékéből megépíthetők, néhány nap után pedig költözhetők.




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!