Világjáró

Új lehetőséget vezet be az ALDI Utazás – ennek mindenki örülni fog

2 perc olvasás
Fotó: aldi-utazas.hu

Mindenki már tűkön ül, hogy végre feloldják a korlátozásokat, és ahogy beköszönt a jó idő, elutazhasson és kipihenhesse az elmúlt hónapok fáradalmait. Ugyanakkor a helyzet még mindig bizonytalan, ebben segíthet az ALDI Utazás új lehetősége.

Mivel a cég kimagasló forgalomra számít, ezért átgondolta, mivel tudná még könnyedebbé, valamint kevésbé rizikóssá tenni a döntést amellett, hogy valaki egy kiruccanásra adja a fejét. Végül megszületett a megoldás,

ingyenes útlemondási lehetőséget biztosít a már turizmusban is utazó élelmiszerlánc. 

Na, de először tudjuk meg, hová is utaznának a magyarok!? A kereslet túlnyomó részt a nyári időszakra vonatkozik, és továbbra is Horvátország, Olaszország és Ausztria a legkeresettebb úti célok.

Mint már említettük rengetegen foglalnak most helyeket és szállásokat a szezonra, attól függetlenül, hogy egyes utazási irodákban még a részvételi díj egy részét is elbukhatják. Már ha maradnak a korlátozások.

[custom-related-posts title=”Csodálatos látvány!” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

Az ALDI UTAZÁS új szolgáltatást vezet be 2021. március elsejétől: az autós utak esetében minden foglalás mellé ingyenesen jár ezentúl a pénzvisszafizetési sztornóbiztosítási csomag. Ennek értelmében az utas legkésőbb az utazás megkezdése előtt tíz nappal jogosult bármilyen indoklás nélkül lemondani a foglalását. Lemondás esetén a vállalat az utazás teljes árát visszatéríti. A 100%-os pénzvisszafizetési garancia minden autós úticél esetében elérhető. A sztornóbiztosítás akkor is él, ha már 10 napnál kevesebb van hátra az indulásig, de a célországban olyan jogszabályi változás következik be, ami lehetetlenné teszi a beutazást – a cég ebben az esetben is levonások nélkül 100%-ban megtéríti a foglalás díját. – írja a gazdasagportal.

“Utasaink biztonsága és elégedettsége rendkívül fontos számunkra, ezért vezetjük be erre az évre az ingyenes útlemondási lehetőséget. Aki az ALDI UTAZÁSt választja, biztos lehet abban, hogy akkor sem veszíti el foglalása díját, ha bármilyen külső tényező megakadályozza az elutazásban. A 2020-as évben is minden lemondást maradéktalanul visszafizettünk, ez rendkívül pozitív visszhangra talált a nálunk foglalók körében”

– erősítette meg a hírt, Andreas Hamorszky osztályvezető.




Kapcsolódó bejegyzések
Világjáró

Biztonságos és kényelmes utazás autóval

5 perc olvasás
Az autóval való utazás számos előnnyel jár, ami miatt még mindig sokan választják akár hosszabb utazásokra is. Autóval utazni biztonságos és kényelmes,…
Világjáró

Turbózd fel a kerékpárod!

4 perc olvasás
Végre itt a tartós jó idő, és bár még sokszor fúj hideg szél és az eső is gyakran lógatja a lábát, egyre…
Világjáró

Minden, amit a szlovén autópályamatricáról tudnod kell

4 perc olvasás
Szlovénia érthető módokon szerepel a legnépszerűbb külföldi országok listáján. Természetközeli úticélok, tengerpart, történelmi városok és kulturális programok várják az ide érkező turistákat….
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!