Kultúra

Chris Hemsworth új fotósorozata felrobbantotta az internetet

2 perc olvasás
Pár óra alatt másfél millióan lájkolták a színész fotóit. // Fotó: beautyFY

Valószínűleg már senkinek sem kell bemutatnunk Chris Hemsworth színészt. A Marvel-filmekben Thort alakító sztár ugyanis az elmúlt években meghódította a filmipart és ő lett Hollywood ügyeletes szépfiúja. 

Habár hozzá kell tenni, hogy Chris inkább “A FÉRFI” megtestesítője, főleg a nők szemében, akik valljuk be nem feltétlenül a sztori miatt nézték végig anno a Bosszúállók összes részét. A sztár ugyanis híres tökéletes alakjáról és a meglehetősen nagy izmairól, amiket Instagram-oldalán előszeretettel mutat meg a rajongóknak.

Hemsworth egyébként az egészséges életmód megszállottja. Minden nap edz (akár többször is), kemény diétát tart, mindemellett pedig szívesen túrázik, és próbál ki különböző sportokat. Ami pedig még jobban tükrözi elkötelezettségét a tudatos életvitel felé, hogy mindezt egy applikáción keresztül megosztja az emberekkel.

Vállalkozása, a Centr a karantén időszak alatt például ingyenesen biztosította az otthon végezhető edzésterveket, online videókat a felhasználóknak. Emellett az évek alatt pedig rengeteg embernek változtatta meg az életét. Van, hogy a felhasználók kimagasló eredményeit maga a színész is megosztja a közösségi oldalain.

A fentiek tudatában nem véletlen hogy a világhírű márkák sorban állnak azért, hogy a sztár legyen a partnerük. Legutóbb a BOSS készített vele közös kampányt, akik fotósorozatot készítettek a színészről. Ezeket nemrég maga Chris posztolta az oldalára, amire néhány óra leforgása alatt

több mint másfél millió lájk érkezett, és ez a szám egyre csak nagyobb.

Nincs más hátra, mint hogy ezeket a remek képeket mi is megmutassuk nektek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

Chris Hemsworth a koronavírus alatt sem pihen. Jelenleg a Thor negyedik részét forgatja, emellett pedig már készül új filmjére is. A szerepről csak annyit lehet tudni, hogy a világhírű pankrátort, Hulk Hogant alakítja majd, melyre már most elkezdett izmot és tömeget növelni. A sztár állítólag annyira eltökélt, hogy már a kaszkadőre is bejelentette, nem képes olyan tempóban edzeni és készülni, mint maga a színész.

A premier dátuma egyelőre még ismeretlen, de az biztos, hogy egy komoly életrajzi mozira és egy remek alakításra számíthatunk majd.




Kapcsolódó bejegyzések
KultúraSzínes

Szépségversenyek akkor és most – 1. rész

5 perc olvasás
A szépségversenyek eredete ugyan régebbi keletű, mint gondolnánk, mondhatni évszázadokkal ezelőtt már léteztek efféle megmérettetések, bár korántsem olyan formában, mint manapság. Az…
DivatKultúraSzínes

Egy pár lenyűgöző fotókat készített fekete gyermekekről

3 perc olvasás
A fényképezés nem csak egy kép létrehozásáról szól – a megfelelő kezekben az inspiráció eszközévé válhat, szemeket nyithat fel és falakat dönthet…
Kultúra

Élőben nézni, átélni és végigizgulni az igazi!

3 perc olvasás
Az élő közvetítések varázsa utánozhatatlan. Ennél már csak a személyes jelenlét az, ami többet adhat. S jelenleg erre minden esély meg is…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!