Kultúra

Bántották a testsúlya miatt, most visszaszólt A Wall Street farkasa sztárja

2 perc olvasás
Fotó: Port.hu

Sok gyermeket, sőt még felnőttet is ér kritika a testsúlyát illetően. Többekben ez maradandó sebeket ejthet, amiket aztán az idő vagy begyógyít, vagy nem. 

Kétségtelen, hogy a sztárvilágban az utóbbi években A Wall Street farkasa sztárja, Jonah Hill esett át a legnagyobb változáson. Az Oscar-díjra is jelölt színész ugyanis megelégelte kinézetét, életmódot váltott, és jókora súlyfeleslegtől szabadult. meg.

Ennek ellenére a Daily Mail nemrég mégis kikezdte és egy olyan fotót posztolt Jonah-ról, ami eléggé előnytelenül sikerült, persze ez megjegyzésekkel egészítették ki. A sztár erre kiakadt, és hivatalos Instagram-oldalán adott hangot a nemtetszésének. Elmondása szerint nagyon nincsen rendben, ha valakit a kinézete, ez esetben a súlya miatt piszkálnak.

[custom-related-posts title=”Ha változtatni szeretnél…” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

“Nem hiszem, hogy egészen a 30-as éveim közepéig valaha is levettem volna a felsőmet a strandon, még a barátaim és a családom előtt sem. Valószínűleg hamarabb megtörtént volna, ha a gyermekkori bizonytalanságomat nem súlyosbítja az évekig tartó nyilvános gúnyolódás a sajtó és az interjúztatók által. Tehát az elképzelés, hogy a média megpróbál engem kijátszani azzal, hogy követnek szörfözés közben és ilyen fotókat tesznek ki rólam, már nem érdekel, és ez szuper. 37 éves vagyok és végre szeretem és elfogadom magam. Ez nem egy “milyen jó nekem” poszt. És semmiképp nem egy “érezd magad rosszul miattam” poszt. Ez azoknak a gyerekeknek szól, akik nem veszik le a felsőjüket a medencénél. Érezd jól magad. Csodálatos, fantasztikus és tökéletes vagy. Küldöm minden szeretetem. Ja és Daily Mail, még te sem tudod levenni ezt a mosolyt az arcomról.”

– írta ki közösségi oldalára Hill.

A magazin azóta még nem reagált a kommentre, de abban bízunk, hogy Jonah Hill visszaszólása, valamint önmagáért kiállása, más hasonló helyzetben lévő gyermeknek és felnőttnek is erőt ad majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jonah Hill (@jonahhill) által megosztott bejegyzés




Kapcsolódó bejegyzések
KultúraSzínes

Szépségversenyek akkor és most – 1. rész

5 perc olvasás
A szépségversenyek eredete ugyan régebbi keletű, mint gondolnánk, mondhatni évszázadokkal ezelőtt már léteztek efféle megmérettetések, bár korántsem olyan formában, mint manapság. Az…
DivatKultúraSzínes

Egy pár lenyűgöző fotókat készített fekete gyermekekről

3 perc olvasás
A fényképezés nem csak egy kép létrehozásáról szól – a megfelelő kezekben az inspiráció eszközévé válhat, szemeket nyithat fel és falakat dönthet…
Kultúra

Élőben nézni, átélni és végigizgulni az igazi!

3 perc olvasás
Az élő közvetítések varázsa utánozhatatlan. Ennél már csak a személyes jelenlét az, ami többet adhat. S jelenleg erre minden esély meg is…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!