Színes

Esküvői csokrok helyett imádnivaló kiskutyák?!

1 perc olvasás
BRITTANY BOLAND/DISCOVER LOVE STUDIOS

Kutyabarátok figyelem! Nem mindennapi fotósorozat készült egy észak-karolinai esküvőn. A jótékony célú kezdeményezés persze nem a képek miatt valósult meg, és ha jobban belegondolunk, akár nálunk is kivitelezhető lenne, de lássuk, mi is az.

Bizony, egy észak-karolinai esküvőn a menyasszony és koszorúslányai a virágcsokraikat tündéri kiskutyákra cserélték, így elősegítve, hogy azok hamarabb otthonra találjanak.

Meghan Butlert, a menyasszonyt és barátnőit Brittany Boland fotóstúdiója kapta lencsevégre a Symphony Parkban. Az ifjú arát annyira elvarázsolták az aranyos kis kedvencek, hogy a saját bevallása szerint szinte még az esküvőjéről is megfeledkezett.

menyasszony

BRITTANY BOLAND/DISCOVER LOVE STUDIOS

A vendégeknek általában ilyenkor apró ajándékkal kedveskednek, azonban a pár ehelyett annak a Greater Charlotte SPCA elnevezésű menhelynek ajánlott fel adományokat, ahonnan a fényképeken is látható kölykök is származnak.

Meghan és férje, Brett szintén megosztja otthonát két kutyával és két macskával. A kisállatok otthonhoz segítése mára már igazán a szívügyükké vált. Reményeik szerint az övékhez hasonló kezdeményezésekkel egyre több kisállat találhatna gazdira.

És hogy nekik sikerült-e a tervük? Egyértelműen, hiszen az esküvőn szereplő összes kiskutyát örökbefogadták.

Bárkiben felmerülhet a kérdés, hogy vajon a fotózás közben a kiskutyák nem tettek-e kárt a szép menyasszonyi vagy koszorúslányruhákban.

Meghan szerint az ő agyán is átfutott, hogy ennek megvan az esélye, de úgy volt vele, mivel a menyegző színei között a sárga is szerepelt, nem lett volna nagy zűr belőle, ha egy kiskedvenc éppen a forgatás közben kezd el pisilni. De erre nem került sor, a kis ebeknek ez eszébe sem jutott!

csoportkép2

BRITTANY BOLAND/DISCOVER LOVE STUDIOS




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!