Életmód

Jennifer Lopez felfedi fiatalságának titkait

3 perc olvasás

Az énekesnő, színésznő képeit látva minden nőben felmerülhet a kérdés, hogy vajon mit tesz azért, hogy olyan isteni alakja van, hogyan táplálkozhat, mit és mennyit mozoghat. Nos, cikkünkben megtalálod a válaszokat.

Csak semmi feldolgozott étel!

Persze, tudjuk mi is nagyon jól, hogy a feldolgozott ételek mi minden olyat is tartalmazhatnak, melyekre a szervezetünknek semmi szüksége, sőt, a különböző adalékanyagok káros hatásairól is órákat lehetne regélni, de most ezt nem tesszük.
lazacInkább megosztjuk veled Jennifer tipikus ebéd menüjét, mely leggyakrabban lazacot és salátát jelent, sok-sok zöldséggel.

Ez utóbbi tartalmazhat brokkolit, paprikát és cukkinit ecetes öntettel, ami a kedvence, de lehet benne kelkáposzta is, egy kevés reszelt sajttal és pirított tökmaggal megszórva. Ínycsiklandóan hangzik, nemigaz?

Vacsorára pedig általában csirkét vagy sertéshúst fogyaszt porto rico-i módra, quinoával és sült jamgyökérrel körítve.

Okosan nassol

zöldség-gyümölcsHa a napirendjét nézzük, a művésznő folyton úton van: hol egy show műsorban szerepel, hol sorozatot forgat, hol pedig zsűritag egy táncversenyen. Az élete egy folytonos rohanás. (No de manapság sokunké az.)

Ilyenkor könnyen hajlamos az ember lánya valami könnyen elérhető péksüteményért, kekszért, netán chipsért nyúlni, de Jennifer ennél megfontoltabb. Mindig van nála friss gyümölcs és zöldség, így ha két étkezés között megéhezne, ezek közül ropogtat el egyet-kettőt.

Azért ő is elcsábul néha

cookieA szabályait olykor-olykor ő is megszegi – hiába, hiszen ő is emberből van – és mivel nőből is, ő sem tud ellenállni a csokoládénak. Egész pontosan az olyan édességeknek, melyekből csokicsipszek kandikálnak ki, legyen az fagyi vagy az oly népszerű amerikai csokis keksz, a cookies.

Arra pedig, hogy legyőzze a sóvárgást, megvan a trükkje: a sok fehérje. Remekül eltelíti és hosszú időn át nem is érez éhséget. Így hát a napot egy protein shake-kel kezdi, bogyós gyümölcsökkel, kevés joghurttal és mézzel.

Ha mozgás, akkor az legyen változatos

Bizony, Jennifer nem ragad le egyféle mozgásformánál, sőt, biztosra megy: egyszerre két személyi edzője is van. Könnyű neki, mondhatnánk, de mi is megtehetjük, hogy minden alkalommal más edzéstípust választunk a fitnessteremben, ugye?

edzésSzóval, amikor Los Angelesben jár, akkor Tracy Andersonnal edz, aki Gwyneth Paltrow testszobrásza is egyúttal és rendszeresen konzultál a méltán híres séffel, Katie Leevel is.

Anderson segítségével főként kis súlyokkal, magas ismétlésszámmal dolgozik, és a kritikus testrészeket (comb, has, popsi) formálja elsősorban.

Míg new york-i edzőjével, David Kirsch-sel pedig keményebb feladatokat végez, mint a push-up, a boksz és sok-sok plank.

Nem enged a káros szenvedélyeknek

kávéEgyszerűen nem dohányzik, nem iszik alkoholt és nem is kávézik. Néha-néha, ha meg is enged magának egy csésze feketét, az egészen biztosan koffeinmentes. Ami pedig az egyéb kényeztetéseket illeti, például a már említett csokis kekszet is, abban sem merül el túlságosan, így nem fordulhat elő, hogy egy egész zacskóval eltüntessen belőle egy ültében.

A bőrére mindig nagy gondot fordít

Ritkán megy ki a napra, de ha mégis – mert mondjuk egy forgatás miatt muszáj –, akkor mindig használ fényvédőt. És amit kiemelt, hogy a koffein és az alkohol nagymértékben képes felgyorsítani az öregedés folyamatait – ezért is nem fogyasztja ezeket.




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!