Életmód

Variációk egy témára: trendi matt körmök

1 perc olvasás

Sokan a fényes körömlakkokra esküsznek, egyszerűen figyelemfelkeltőbbnek tartják, mint azok matt verzióit. Viszont ezúttal bebizonyítjuk, hogy ezek az árnyalatok is lehetnek nagyon izgalmasak, kiváltképp, ha meglepő módon társítjuk egymáshoz a színeket és a mintákat.

1. A matt színek kavalkádját remekül feldobják a fémes csillogású foltok, melyek olyan hatást keltenek, mintha valaki egy ecsettel arany vagy ezüst pacákat hintett volna a kezünkre.

2. A pöttyös design továbbra is hódít: ugyanabból a színből vegyél egy matt és egy fénylő lakkot. Az első réteg a matt legyen, majd miután megszáradt, a fényesből cseppents egyet-kettőt a tetejére.

3. A fekete és az arany vagy a szürke és az ezüst párosítása feltűnő eleganciát sugároz. A matt árnyalattal kezdd, majd száradás után jöhet a ragyogó csillogás a körömvégekre.

4. Romantikus virágmintákat szeretnél a körmeidre? A matt körömlakk legyen ismét az alap, erre kerüljenek fel a ragyogó kis virágszirmok, melyeknek a közepét kihangsúlyozhatod egy-egy kis kövecskével.

virágos

5. A márványminta is igen elegáns és mutatós. A hagyományos márványmintát még hatásosabbá varázsolhatod azzal, ha egy körömlakk lemosóba mártott hajszálvékony ecsettel elmosod a kontúrokat.

márványos

6. A neonszínek kedvelői matt lakkok közül is válogathatnak, de hogy kicsit feldobjuk, kerülhet rá egy egyszerű minta egy teljesen más árnyalatú lakk segítségével. Érdekes kontrasztos hatást érhetünk el vele.

neonos

7. Az azték minta még mindig divatos, bár mondhatni türelemjáték a festése, de az eredményért mindenképp megéri. A szabályos ábra elkészítéséhez használhatsz sablonokat is, a végén pedig matt fedőlakkal zárd le a mintát.

azték mintás




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!