Színes

Így fog kinézni Istenes Bence és Csobot Adél 60 év múlva – videó

1 perc olvasás
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Folytatta nagy sikerű, átalakítós műsorát az RTL Klub. Az “Életünk története” tavaszi évadának nyitóadásában Istenes Bencét és Csobot Adélt látta vendégül Friderikusz Sándor. Az érdekes beszélgetés mellett a nézők annak lehettek ezúttal szemtanúi, hogy hogyan fog kinézni hazánk első számú sztárpárja 93 valamint 86 évesen. 

Na, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a maszkmesterek munkája előtt rengeteg, eddig sosem hallott információt tudhattunk meg a műsorvezetőről, és szerelméről. Például bárki gondolta volna, hogy Istenes anno a színészi pályáról álmodozott? Még a Mátyás király téren is megfordult! A Barátok közt-ös próbafelvételéről pedig egy részletet is bejátszottak.

Aztán persze a sors máshogy hozta, végül ugyan a televíziózásnál, de egészen más helyen ért el sikereket. Bence tudását és tehetségét az évek során mind a hazai nézők, mind pedig a németországi X-Faktor rajongók is megismerhették. A műsorvezető ugyanis korábban lehetőséget kapott arra, hogy a tehetségkutató német verziójának legyen a házigazdája.

Viszont mindennek van árnyoldala. A stressz, a hajszolás végül összetörte a sztárt. Erről is őszintén vallott a Friderikusznak.

Végül pedig eljött az idő. Megtörtént az átalakulás, Bencét és Adélt egyaránt először 30, majd 60 évvel öregítették meg. Persze ahogy ez lenne szokott, szem nem maradt szárazon, az érzelmek rögtön előtörtek. Ha kíváncsi vagy hogyan néztek szembe a párok az idő múlásával, az alábbi két videóban megteheted.

 




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!