Divat

Még, hogy egy sportcipő nem lehet divatos?!

2 perc olvasás

Hallottad már azt a teljesen megalapozatlan vélekedést, hogy a sportcipők hasznosak, de egy kicsit sem trendiek? Ha igen, akkor van egy jótanácsunk a számodra… Felejtsd el! Ilyet kizárólag azok állítanak akik még nem találkoztak a sneakerekben megtestesülő divatossággal, ami bizony kétségtelenül szemeket gyönyörködtető. Miközben természetesen a lábakat kényeztető élmény sem maradhat el!

Készen állsz a szupersztárrá válásra?

Ha úgy érzed elérkezett az idő a szintlépésre, akkor az Adidas Superstar a te választásod! 15 millió ember nem tévedhet. 2015-ben ugyanis ennyi párat adtak el ebből a sportcipőből. 2016-ban a legkelendőbb volt a piacon, 2017-ben pedig a 4. helyen végzett.

Eleinte a Superstart  Shell Toe vagy Shell Shoe néven emlegették, a jellegzetes orrész kialakítás miatt, ami leginkább egy kagylóra emlékeztet. 

Hogy nagyágyú ez a cipő, az nem kérdés. Kényelmes természetesen, de mondjuk ezt kiemelnünk sem kell, mert alap. Jól néz ki, s ez az a jellemvonása, amiről egyetlen szempillantás alatt megbizonyosodhatsz. Ugyanis a palettában az alap fekete, fehér és csíkokkal díszített variációk mellett helyet kapnak a szemeket gyönyörködtető színes modellek, és aki rajong a mintás darabokért, az is megtalálhatja a kedvére valót.

A gyártó nem véletlenül fordít folyamatosan annyi időt és energiát a sorozat tagjainak megalkotására. Ugyanis ezek a lábbelik sportolók igényeit is képesek kielégíteni! Az újszerű bőr felsőrésznek köszönhetően a Superstar elnyerte az NBA játékosainak bizalmát is, ami a cipő magas fokú ellenálló képességéről és stabilitásáról tanúskodik. De itt nem állt meg, a hip-hop-osok és a gördeszkások egyik kedvelt cipőjévé is vált.

Nem túlzás azt állítani, hogy olyan minőséget testesít meg, ami távol áll mindentől, ami mindennapi vagy megszokott. Miközben a márka legendás neve önmagában bizonyítékként szolgál a helytállásról. És nem kizárólag gyakorlati értelemben! Az Adidas ad a külsőségekre, de nem azért, hogy a stílusjegyekre helyezze a hangsúlyt, hanem azért, hogy ellenállhatatlan kerek egészet hozzon létre a külső-belső pazar harmóniájának köszönhetően. Így aztán nem csoda, ha feltámad benned az “ez nekem kell” érzése.

Hogyan tovább, ha már alig férsz a bőrödbe?

Ezek után nem is kérdéses, hogy a footshop.hu neked, rólad szól, és csak rád vár! Ha meghoztad a döntésedet, ha nem akarsz egy percet sem elpazarolni, akkor nincs más dolgod, mint kattintanod. Az átlátható felületen villámgyorsan a kosaradba teheted azt a sportcipőt vagy sneakert, ami egy az egyben téged képvisel, ami divatos, stílusos és nem utolsó sorban maradéktalanul bírja a strapát. Aztán, ha kézhez kaptad a csomagodat, akkor máris élhetsz a választásod teremtette előnyökkel. Nyúlcipő helyett felhúzhatod végre azt a csukát, ami minden tekintetben méltó hozzád! Aztán irány a pálya, a park vagy szimplán az utca! Az elismerő tekinteteket biztosra veheted!

A fotó forrása: Footshop.hu




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!