Ha az utcán járva megéhezünk vagy csak egy hirtelen ötlettől vezérelve beülnénk egy jó pizzára, egészen biztos, hogy hamarosan az utunkba kerül egy pizzéria. És akár van törzshelyünk, akár nincs, az bizonyos, hogy minden vendéglátóhely a saját receptjére esküszik.
Az már nem jelent nagy meglepetést, ha édes pizzát is találunk az étlapon, vagy amolyan “embörös” méretű óriáspizzát. Ami ez utóbbit is illeti, a helyek egyre-másra igyekeznek felüllicitálni nem csak ízben és állagban, hanem árban és méretben is a versenytársaikat.
A torontói Lamanna’s Bakery mindent beleadott a folyamatosan zajló kimondatlan versenybe.
Egy-egy gigantikus méretű lepényük elfogyasztása után csupán pihegni lesz képes a kedves vendég – megmozdulni nemigen – És akkor ott van még a szinte édesdeden elpilledés – értsd: kalakóma – vagy éppen a cukormámor, ha épp édes pizzát kebelezett be valaki.
A tradicionális recepteket pedig remekül ötvözi a pékség legénysége meglepő ízkombinációkkal, így a legválogatottabb ízlést is ki tudják szolgálni.
[custom-related-posts title=”Ezt olvastad már?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]
Kérjük kövess minket! Számodra csak egy kattintás,
de nekünk a világot jelenti! 🙂