DivatSzínes

Magyar applikációval jótékonykodik Mihalik Enikő

1 perc olvasás

A várandós szépség ismét nemes ügy mellé állt. 

Néhány hónapja indult el, és már 30. 000 felhasználónál jár a Gardróbom startup. Az egyedi alkalmazásról már mi is beszámoltunk korábban, lejjebb megtalálható a cikkünk.
A felhasználók feltölthetik használt ruháikat az oldalra és értékesíthetik, sőt a cég segít a szállításban, a tranzakciók lebonyolításában is.

[custom-related-posts title=”A Gardróbomról bővebben…” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

TikTokról indult az egész sztori, mára pedig már Mihalik Enikő is itt árulja a ruhadarabjait, melynek bevételét jótékony célokra ajánlja fel. A modell és a magyar applikációt megalkotó páros Varga Renáta és Ritók-Filip Áron együttműködése még nagyobb figyelmet irányít az unikális magyar startupra, valamint a környezettudatos életmódra a mai felgyorsult, fast fashion világban.

Információink szerint a modell a ruhái eladása után összegyűjtött bevételt állatmenhelyek számára ajánlja fel, amely nem meglepő, hiszen Enikő folyamatosan jótékonysági akcióban vesz részt. 

Fotó: You and Media Management

Mihalik Enikő a Facebookján is beszámolt a nem mindennapi együttműködésről:

“Lassan, de biztosan töltögetem fel a @gardrobom_hu oldalara a szekrényembe mar nem férő, eladó ruhadarabokat, beauty termékeket. Regisztráljatok ti is, keressétek meg a profilomat és nézelődjetek, vásároljatok! Legyetek jótékonyak, hiszen a bevétel 100%-át kisállatok megmentésére ajánlom fel!”

– írta Facebook-oldalán a modell.




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!