Kultúra

Női tagokkal kiegészülve tér vissza a magyar zenekar

3 perc olvasás
A kép csak illusztráció!

Exkluzív promóciós fotózáson járt a pop-rock csapat, a Dirty Slippers.

A pandémiás időszak ellenére is rendkívül aktív munka zajlik a Dirty Slippers zenekar háza táján, hiszen jó pár helyen lehetett olvasni a sajtóban arról, hogy a zenekar elkészítette három nemzetközi sztárproducer közreműködésével a Vársz valahol című vadonatúj, 10 számos nagylemezét. Nemrég pedig megjelent a Rendetlen gyerek című videoklipjük, amely azóta hallható a rádiókban, a Youtube-on pedig közel 250 ezren tekintették meg.

Bodrogközy Rita és Lobó-Szalóky Lázár, akik a zenekar szerzőpárosa 2014 óta azonban a Kell a Zene Youtube Csatornán és az ATV reggeli műsorában néhány napja fontos bejelentést tettek: új felállásban folytatják, mi pedig azonnal megkérdeztük Lázárékat, hogy pontosan mi is történt, a banda új felállásának promóciós fotózásáról pedig elhoztuk a Nektek legjobb képeket!

“A tavalyi évben számomra kiderült, hogy másokkal képzelem el a zenekar jövőjét. Ritával a pandémia alatt a saját stúdiónkban elkészítettük a legújabb albumunkat, ami az elődeihez képest egy dallamosabb, kiforrottabb anyag lett. Ezeknek a daloknak az előadásához pedig megtaláltuk azokat az új zenésztársakat, akik véleményünk szerint és a próbafolyamatok során máris bizonyították, hogy a hangszereknek lelkük van, s érzelmileg is hitelesen tudják képviselni a zeneiségünket és a mondanivalónkat. Így a legnagyobb szeretben és jó hangulatban kezdtük el a közös munkát Ferenczi Bebivel és Tóth Zsomborral”

– kezdte Lázár.

Fotó: Joseph Falcon

“Teljesen zökkenőmentesen ment az átállás, hiszen a stúdiófelvételen és a fotózáson is egyaránt kiderült, már fél szavakból is megértjük egymást. Nagyon jó érzés, hogy egy irányba evezünk és aktív alkotói közösséget tudhatunk magunkénak. Inspirációból sincs hiány, hiszen nagyon sok ötletünk van a jövőre nézve”

– ezt már Bodrogközy Rita állította a Divatmagazinnak.

Fotó: Joseph Falcon

Az új tagok is megszólaltak

Persze szóra bírtuk a zenekar új tagjait is. Ferenczi Bebi, aki már rangos díjakat is magáénak tudhat, mint például a Drum-Line dobverseny harmadik helye, boldogan osztott meg részleteket:

“Jó érzés olyan zenekarban játszani, ahol, mint egy család, mindenkinek megvan az önálló szerepe, mind hangszeres tudást illetően, mind személyiség tekintetében. Számomra mindig fontos volt, hogy zenekarban az elvárt és megtanulandó dalok mellett a saját ötleteim is megvalósításra kerüljenek és egy ilyen inspiráló közegben ez nagy szabadság. A Rendetlen gyerek és a Nyitva egyébként is a szívem csücske!”

Több underground formációban is bizonyított a banda új basszusgitárosa, Tóth Zsombor, aki megkeresésünkre elmondta:

“Bevallom, engem váratlanul ért a megkeresés a Dirty Slippers felől, hiszen innen nézve én többé-kevésbé keményebb zenét játszó bandákban, és underground körökben mozogtam azelőtt. Viszont az elmúlt egy év a világban amúgy is hozott épp elég olyan helyzetet, amikor kiléptünk a komfortzónánkból. Tehát azt gondoltam, ideje nyitottnak lenni, miért is ne próbáljuk meg! Az eddigi közös munka és élmények pedig abszolút felülmúlják az előzetes várakozásokat, kíváncsian a folytatást.”

[custom-related-posts title=”Ezt láttad már?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]



Kapcsolódó bejegyzések
KultúraSzínes

Szépségversenyek akkor és most – 1. rész

5 perc olvasás
A szépségversenyek eredete ugyan régebbi keletű, mint gondolnánk, mondhatni évszázadokkal ezelőtt már léteztek efféle megmérettetések, bár korántsem olyan formában, mint manapság. Az…
DivatKultúraSzínes

Egy pár lenyűgöző fotókat készített fekete gyermekekről

3 perc olvasás
A fényképezés nem csak egy kép létrehozásáról szól – a megfelelő kezekben az inspiráció eszközévé válhat, szemeket nyithat fel és falakat dönthet…
Kultúra

Élőben nézni, átélni és végigizgulni az igazi!

3 perc olvasás
Az élő közvetítések varázsa utánozhatatlan. Ennél már csak a személyes jelenlét az, ami többet adhat. S jelenleg erre minden esély meg is…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!