DivatSzínes

Magyar applikációval jótékonykodik Mihalik Enikő

1 perc olvasás

A várandós szépség ismét nemes ügy mellé állt. 

Néhány hónapja indult el, és már 30. 000 felhasználónál jár a Gardróbom startup. Az egyedi alkalmazásról már mi is beszámoltunk korábban, lejjebb megtalálható a cikkünk.
A felhasználók feltölthetik használt ruháikat az oldalra és értékesíthetik, sőt a cég segít a szállításban, a tranzakciók lebonyolításában is.

[custom-related-posts title=”A Gardróbomról bővebben…” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

TikTokról indult az egész sztori, mára pedig már Mihalik Enikő is itt árulja a ruhadarabjait, melynek bevételét jótékony célokra ajánlja fel. A modell és a magyar applikációt megalkotó páros Varga Renáta és Ritók-Filip Áron együttműködése még nagyobb figyelmet irányít az unikális magyar startupra, valamint a környezettudatos életmódra a mai felgyorsult, fast fashion világban.

Információink szerint a modell a ruhái eladása után összegyűjtött bevételt állatmenhelyek számára ajánlja fel, amely nem meglepő, hiszen Enikő folyamatosan jótékonysági akcióban vesz részt. 

Fotó: You and Media Management

Mihalik Enikő a Facebookján is beszámolt a nem mindennapi együttműködésről:

“Lassan, de biztosan töltögetem fel a @gardrobom_hu oldalara a szekrényembe mar nem férő, eladó ruhadarabokat, beauty termékeket. Regisztráljatok ti is, keressétek meg a profilomat és nézelődjetek, vásároljatok! Legyetek jótékonyak, hiszen a bevétel 100%-át kisállatok megmentésére ajánlom fel!”

– írta Facebook-oldalán a modell.




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!