Divat

5+1 ok, amiért jól gondold meg, mi kerül a fejedre!

3 perc olvasás

Ember legyen a talpán, aki manapság megmondja, milyen évszak van éppen, de ami a lányos zavarunkban felkapott pufikabát – papucs kombó mellől biztosan nem hiányozhat a szettünkből, az a jó öreg napszemüveg! Nem mindegy azonban, milyen darabbal ékesítjük arcunkat. Mutatjuk, miért!

Az evidens: UV-védelem!

Szerencsére azt már egyre többen tudják, hogy legyen erős szél, szitáló eső, vagy szikrázó napsütés, fényvédő nélkül ki sem tesszük a lábunkat az ajtón. Megfelelő védelemre azonban nem csak a bőrünknek, hanem a látásunknak is szüksége van – télen-nyáron. Bizony, a napszemüveg sokkal több egy sikkes divatcikknél.

A WHO szerint a vakság kialakulásáért nagyrészt azok a hályogok tehetők felelőssé, amelyek kialakulásában az UVB sugárzásnak is szerepe van. Válogatás közben keressük az UV400 jelzést, ez jelöli ugyanis a 100%-os UV védelemmel ellátott lencséket. Miután megtaláltuk a biztonságos kiegészítőt, már csak arra kell figyelnünk, hogy ne felejtsük otthon…

Olcsó napszemüvegnek…

Leesett a kamionról, a piacon három kiló paprika mellé ajándékba jár, tízet kapsz egy áráért. Kihagyhatatlan ajánlatok, amiket érdemes mégis messziről elkerülni. Ha életed párjának egy Oakley napszemüveg az álma, állj ellen a kísértésnek, és ne a pult alól előkerülő verzióval lepd meg.

Az csak egy dolog, hogy természetesen minden gyanús helyen fellelhető, vagy “szinte ingyen” kínált darab hamisítvány, és gyatra minősége miatt hamar a kukában végzi majd, de a szem védelmét sem biztosítja megfelelően. A könnyen karcolódó szemüvegek ugyanis nem csak esztétikai problémát jelentenek: a sérült lencse nem szűri meg a káros sugarakat. Kizárólag optikában, márkaboltokban vásárolj, ahol szakemberek segítségét is igénybe veheted!

Átformálja az arcod

Kerek, szögletes, ovális vagy szív alakú? Vannak olyan szerencsések, akiknek még az SZTK-szemüveg is jól áll, de a legtöbbünknek nem szabad elfeledkeznie arról, hogy nem minden arcformához passzol minden típusú keret.

Ami az egyikünket a vörös szőnyeg kifinomult sztárjává teszi, a másikunknak inkább marslakó-külsőt kölcsönöz. A jó hír, hogy mindenki számára feltalálták már a nagy Ő-t (sőt, Őket!), csak keresni kell! Nem árt, ha beszerző körutunkra egy objektív felet is elrángatunk magunkkal, biztos, ami biztos alapon.

Ápol és eltakar

Nem volt időd sminkelni? Nincs az a korrektor, ami eltünteti a tegnapi buli nyomait? Mindenkivel megesik, hogy az a bizonyos belső szépség csak nem akar a felszínre törni. Ilyenkor csak egy lehengerlő Oakley Split Time napszemüveg kell, és mintha kicseréltek volna!

Egy pillanat alatt stílust válthatsz

Köztudott, hogy semmi sem öltöztet olyan kreatívan, mint egy jól megválasztott kiegészítő. Mindössze néhány karakteres darab beszerzésével szinte végtelen számú kombináció és stílus áll rendelkezésünkre.

Itt az ideje feldobni a monokróm nadrágkosztümöket? Egészítsd ki egy színes kerettel! Szeretnél kitűnni a tömegből egy hétköznapi szett mellett is? Egy klasszikus Oakley női napszemüveg garantáltan a viselőjére irányítja a figyelmet!

Vele végre önmagad lehetsz

Időnként a legjobb barátod lesz, aminek köszönhetően nem kell többé tettetned magad! Kész kínszenvedés, hogy ne forgasd a szemed a Humor Herold kollégád reggeli kávé előtt elsütött sziporkái közben? A szomszédasszony még csak a napi monológja felénél tart, de te már a heti bevásárlólistát pörgeted a szemed előtt? Csapd fel a kedvenc napszemüveged, és élj őszintén a jótékonyan sötétített karikák mögött!




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!