Színes

Semmi telefon, tv vagy internet 24 órán keresztül, és ezzel még pénzt is nyerhetsz!

2 perc olvasás

Se telefon, se tv, se internet egy napon át. Nem kapcsolhatsz be semmilyen digitális eszközt, így nem nézhetsz filmet sem a televízióban, sem a gépeden, de nem kapcsolhatod be a tabletet vagy az okosórát sem. 

A kihívást a Reviews.org hirdette meg, mely vállalat egyébként otthoni szolgáltatások tesztelésére szakosodott. A digitális detoxra biztató feladatot teljesítők több, mint 2000 dollárt nyerhetnek.

A ’80-90-es években valószínűleg sokan bevállalták volna és véghez is vitték volna a feladatot. Gondoljunk csak bele, ma már viszont vannak, akik szinte a telefonjukkal alszanak, és el sem tudják képzelni, hogy akár egy órán keresztül ne nézzenek rá a közösségi profiljukra. Vagy éppen a munkából hazaérve ne a távirányítóért nyúljanak elsőként.

Így, lehet, hogy első olvasatra a kihívás könnyűnek tűnik, de bizonyára te is ismersz olyat, aki nem bírna ki 24 órát a “kütyük” nélkül, de még kevesebbet sem. Jómagam a korábbi évek során volt, hogy tizenéveseket faggattam ebbéli szokásaikról, és bizony sokan már azt is rosszul élték meg, ha egy órán keresztül nem nézhettek rá a telefonjukra. Mert mondjuk a suliban épp órán ültek, és nem volt szabad.

A vállalat a versenyzőket támogatja is a cél elérésében, ugyanis egyrészt ötleteket is ad az idő hasznos és kreatív eltöltésére, másrészt 200 dollár értékben eszközöket is biztosít.

Így a jelentkezőknek lehetőségük van eddig nem ismert vagy nem végzett szabadidős elfoglaltságokat kipróbálni. Ha írniuk kell valamit, akkor azt kézzel vagy írógép segítségével tehetik meg, egyszerűen mindenre van megoldás.

Azoknak javasolják elsősorban a kihívást, akik legbelül érzik, hogy már túl sok az az idő, melyet bármilyen kijelző vagy monitor előtt töltenek, és szeretnének képletesen és szó szerint is kikapcsolódni, lekapcsolódni.

Ha komolyan érdekel a megmérettetés és persze a nyeremény, bővebb információkat itt találsz.

[custom-related-posts title=”És ezeket olvastad már?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!