Divat

Akár elegáns ruhákhoz is felvehető a Huawei új okosórája

1 perc olvasás
Fotó: Mobilaréna

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az okosórák. Sokan cserélték le egykori mechanikus kiegészítőjüket egy “smart” verzióra, ezekkel csupán egy gond szokott lenni, hogy túl sportosak. 

Persze kisebb gyártók már elkezdték dizájnosabb, azon belül is kifinomultabb, elegánsabb megjelenést kidolgozni, viszont a nagyobb vállalatok megbízhatóságát nem tudták tartani. Most azonban találkozik a két igény, a Huawei ugyanis megalkotta a Watch Fit Elegant-ot.

Az óra a szálerősített polimerváz helyett rozsdamentes acélból készül Frosty White (ez azért inkább arany ránézésre) és Midnight Black színben, a szilikon szíjat pedig fluorelasztomerre cserélték, ami egy sokkal strapabíróbb, de igen drága, speciális rendeltetésű polimer (szintetikus gumi), eredetileg nagyon magas, célzott vegyvédelmet igénylő felhasználásra. Mindent jól bír, de az acetontól (körömlakklemosó) tartsuk távol.

Fotó: Mobilaréna

Ezek mellett pedig hozzátesszük, hogy az új kivitelezés tökéletesen illik elegáns ruhákhoz is. Legyen szó estélyiről, vagy más dresscode-okról.

A Watch Fit Elegant elsőként Nagy Britanniában lesz elérhető március 26-tól. Arra számítanánk, hogy a prémium anyaghasználat jobban meglátszik az árazásban, de csak minimálisan emelkedett az összeg.

Itthon 46 ezer forintba kerül majd az alapmodell. 

https://www.youtube.com/watch?v=lQgAGpGiTZg




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!