Színes

Magyarul kívánt boldog anyák napját Jamie Lee Curtis

1 perc olvasás
Fotó: Mike Coppola/FilmMagic

Bizonyára többen hallották a hírt, hogy a Halloween-filmek sztárja Jamie Lee Curtis Magyarországra látogatott. Viszont nem csak ezzel lepte meg a hazai rajongókat. 

Az, hogy a színésznő Budapestre érkezett több szempontból is figyelemreméltó. A sztár ugyanis nálunk forgatja új, sikergyanús filmjét, a Borderlands-t, mely egy videójáték-adaptáció tulajdonképpen, és mind a kritikusok mind pedig az alkotók sokat várnak tőle.

Emellett pedig biztos sokan tudják, hogy a kétszeres Golden Globe-díjas színésznő kvázi hazaérkezett. A Curtis-család ugyanis nem szűkölködik magyar felmenőkből, ezt pedig Jamie mindig is büszkén vállalta. 

Éppen ezért lehet, hogy valami bensőségessel, különlegessel szerette volna meglepni a hazai rajongókat.

A világsztár Instagram-oldalán osztott meg egy régi fotót, melyen családja látható. Ehhez egy hosszú szöveget is írt, melyben megemlíti magyar származását, majd a végén magyarul kívánt boldog anyák napját.

“Ma van anyák napja Magyarországon, az országban, ahonnan apám családja származik. A kép bal oldalán látható gyönyörűség a nagymamám, Helen Schwartz. Minél többet forgatok itt, annál jobban megindít, hogy az álmok mekkora távolságokat tehetnek meg. Neki és mindenkinek nagyon boldog anyák napját kívánok itt, tudván, hogy ő mennyire izgatott volt Tony sikerei és élete miatt, és remélem, az enyém, az unokái, dédunokái, ükunokái miatt szintén. A kis Mátészalkától egészen az én Los Angeles-i otthonomig mindenkinek boldog anyák napját”

– írta közösségi oldalán.

https://www.instagram.com/p/COW60EvM9nj/?utm_source=ig_embed

[custom-related-posts title=”Ezt olvastad már?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!