Színes

Kiderült: ő a legbefolyásosabb nő Magyarországon

1 perc olvasás
Young business woman thinking of her plans

A Forbes sosem rest, ha listákról van szó. Évek óta tőlük tudhatjuk meg, kik a leggazdagabb magyarok, vagy hogy kik vannak élen a hazai közösségi média világában. Most új információkat kaptunk. 

A magazin ugyanis elkészítette a “Legbefolyásosabb magyar nők” listáját, amin egészen meglepő nevek is szerepelnek. Gondoltak volna, hogy idén már Müller Cecília is helyet kapott a felsorolásban.

A neveket összesen négy különböző kategóriákba sorolták; ezek az üzlet, média, közélet és kultúra voltak. Ezekről a területekről gyűjtötték össze nekünk az információkat. A Forbes megjegyzése szerint:

“Egyre inkább az érvényesül, aki közel van az államhoz. Üdítő és ritka színfolt, aki saját vállalkozással és egyéb szakmai-társadalmi tisztségei által jut kapcsolatokhoz és hatalomhoz”

– írták.

Az üzleti listán Hegedűs Éva végzett az első helyen, aki a Gránit Bank többségi tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója is egyben. A média kategóriában az RTL Magyarország vezérigazgatója, Vidus Gabriella végzet az első helyen, őt D. Tóth Kriszta, a WMN alapító-tualjdonosa és Munk Veronika, a Telex alapító-főszerkesztője követi.

A meglepetés azonban még hátra van. Hiszen van nekünk egy közéleti kategóriánk is, amelyben egy mostanában nagyon sokat emlegetett név is helyett kapott. Ő nem más, mint Müller Cecília, aki az előkelő nyolcadik helyen zárt ebben a kategóriában.

A teljes listát IDE KATTINTVA láthatjátok.

[custom-related-posts title=”Sikersztori” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!