Életmód

Tűpontosan irányított apró szúrásokkal a fiatalos és makulátlan arcbőrért

4 perc olvasás

Arcbőrünk szépségéért szinte mindenre hajlandóak vagyunk – de néha nem is kell messzire menjünk azért, hogy részben vagy egészben megszabaduljunk az arcunkon mélyülni készülő ráncainktól, az akne okozta hegektől, vagy éppen a különféle pigmentfoltjainktól. A SkinPen® Precision új és a világon egyedülálló eljárása, már hazánkban is elérhető.

Minden találmány mögött egy megoldandó feladat áll. Az emberi test legnagyobb szerve a bőr, amely folyamatosan számos külső és belső ingernek van kitéve – és ennek megfelelően szinte óhatatlan és elkerülhetetlen, hogy különböző sérülések és „szépséghibák” keletkezzenek rajta az idő múlásával. Olyan hegek vagy elváltozások, amelyek gyakran problémát okozhatnak viselőjének. Megoldani azt, hogy bizonyos bőrhibák ne legyenek nagyon szembetűnőek is egy olyan feladat, amit most az ellenőrzött és kontrollált mikrotűs kezelések új generációja, a SkinPen® Precision részben vagy egészben, minimális terheléssel és felépülési idővel képes rövid időn belül hatékonyan kezelni.

Megújuló és gyönyörű bőr

A különféle behatolást igénylő, invazív eljárások, amelyek a sebgyógyulás kíséretében létrejövő új bőr képződését segítik, eddig is ismertek voltak. A SkinPen® Precision mégis kiugró az orvosi mikrotűs kezelések között. A 2018-ban elfogadott eljárás hő és hatóanyagok alkalmazása nélkül, a szervezet öngyógyító folyamataira támaszkodva kezeli az elváltozásokat, újítja meg a bőr szerkezetét úgynevezett valós tűkihúzó rendszer használatával

A valós tűkihúzó rendszer kizárólag függőlegesen, és olyan mélységben hatol be a bőrfelszín alá, amennyire a kezelt felület esetében szükséges. A SkinPen® Precision esetében a behatolás mélysége tűpontosan igazodik az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrének vastagságához, az adott bőrtípushoz és a kezelendő bőrproblémához.

Tudjuk jól, meglehetősen nagy különbségek vannak az arc különböző területeinek bőrvastagsága között. A tűmélység beállítása ezért a kezelendő réteg elhelyezkedésének mélységétől és a réteg vastagságától is függ. A behatolási mélység terjedelme 0.25 mm és 2.5 mm között választható, ennek pontos meghatározása is részét adja a mindenre kiterjedő képzésnek.

Középpontban a biztonság

A SkinPen® Precision rendszer sikere a biztonságban rejlik. A speciálisan kialakított ergonomikus formának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe. A kezelőfejben 14 darab rozsdamentes acélból készült sebészeti minőségű egyenes, éles, steril, azonos hosszúságú tű található.

A gyorsabb és hatékonyabb sebgyógyulásért a sebészeti tűk éles hegyei nemcsak függőlegesen, hanem határozottan és könnyen jutnak be a szövetbe, hogy csak a szükséges mennyiségben bontsák meg az elasztikus szövetet, minimálisra csökkentve a gyulladás lehetőségét.

A tűk biztonságos haladását elősegíti még az FDA engedélyezte Lift HG glide gél, ami biztonságosan és hatékonyan alkalmazható a mikrotűs eljárás során, a természetes sebgyógyulás beindításának támogatására.

A kezelés további biztonságát nyújtja még az egyszeri használatot biztosító zár, amivel a már használt kezelőfejet nem lehet újra csatlakoztatni a készülékhez. Illetve az induktív töltés, amely biztosítja a megadott percenkénti fordulatszámot, függetlenül attól, hogy az akkumulátor 10 vagy 90 kilencven százalékos töltöttségű.

Kiemelkedően magas elégedettség

A SkinPen® Precision minden bőrtípuson alkalmazható, többször ismételhető kezelés, már 22 éves kortól elérhető. Használata a következő bőrproblémák esetén javasolt: finom vonalak és ráncok az arcon és a nyakon, akne megjelenésével kialakult hegek az arcon, olyan pigmentációs problémák esetén, mint a melazma, vitiligo vagy napfoltok.

A kezelhető bőrproblémák klinikai tesztjein a SkinPen® Precision magas páciensi elégedettséget tudhat a magáénak. Az FDA felé benyújtott klinikai vizsgálatokon a páciensek csaknem nyolcvan százalékának már az első kezelés után javult a bőrállapota. A féléves értékelésen pedig a résztvevők mintegy kilencven százaléka számolt be akne utáni hegeik megjelenésének javulásáról három kezelés után, az ajánlott hat kezeléssel szemben.

A kezelések eredményeiről elöljáróban hasznos még tudni, hogy a bőr megújulása a beavatkozást követő első napokban kezdődik, a gyógyulás általában egy-két hónap körül csúcsosodik ki, majd fokozatosan csökken. A bőr megújulási folyamata pedig, még a kezelések után 300 nappal is tarthat.

További információ: https://skinpen.hu/partnereink/




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!