Divat

Trendi női kistáskák, amelyek feldobják a ruhatárad

3 perc olvasás

A szezonban igazán különleges kínálatot adnak a kistáskák idén. Akik imádják a kedves és izgalmas modelleket, azoknak kifejezetten paradicsomi állapot lesz 2022, hiszen a különleges és egyedi kistáskák hódítanak. Számtalan forma és szín várja a táskarajongókat. Milyen fő trendekre számíthatunk a tavaszi-nyári szezonban?

 

Egyedi táskák meghökkentő szettekben

Szinte berobbant az a trend, hogy egy különleges táskát kifejezetten olyan szetthez választunk, amelyből szinte kiugrik a kistáska. Mintha direkt nem passzolna hozzá. Valójában pedig ez a kis diszharmónia az, ami a különlegesebb darabok esetében tipikusan jól mutat, ha egyedi táskáról van szó. Márpedig ebből idén nem szűkölködik a kínálat. Kinéztél egy flitteres darabot? Vedd fel bátran a farmer outfittedhez, miért kellene egyből csak az elegáns ruhákhoz hordani? Pont erről szól a szezon egyik nagy trendje is.

Retro életérzés egy kistáskába zárva

Régen igazán menőnek számítottak a láncos táskák. Ez főleg a Chanel ikonikus láncos modellje után vált nagy kedvenccé nagyjából az ötvenes években. Idén azonban újra visszatértek a láncos táskák, méghozzá a főszerepben, különféle méretű és színű láncokkal várják a divatimádókat. Valljuk be, ez nem is volt olyan rossz ötlet, hiszen a láncok nemcsak tartósabbak hosszútávon a szíjas társaiknál, de több szettet kifejezetten feldobnak. Menő láncosakat szerezhetünk be a Gino Rossi kollekciójából, vagy ha valami vagányabbra vágyunk az olasz elegancia helyett, akkor a Jenny Fairy márkától érdemes körülnéznünk láncos táskaügyben. Ha viszont a retro visszatéréséről van szó, akkor érdemes szót ejteni a kígyó- és krokodilbőr táskákról is. Persze olyan darabokról van szó, amelyek egy hüllő halálához sem vezettek, viszont az idei trendek szerves részét képzik újra ezek az állatbőrminták. Legyen akár lakk, vagy matt hatású a hüllőbőr kistáskánk, még szokatlan színkombinációkkal is slágernek fognak számítani.

Steppelt szépségek

Télen és ősszel a steppelt kabátok váltak a trendimádók kedvenc ruhadarabjaivá. Mellette pedig megjelentek a steppelt anyagú táskák is. Ez az idei tavaszi nyári szezonban sem lesz másképp. Elegáns vagy sportos a stílusod? Steppeltből bőven találhatsz mindkét irányzathoz valót, ráadásul egészen különleges színekben is. Steppelt táskából nem csak a klasszikus színek lesznek dominálóak, hanem megtalálhatjuk őket a cukorka és az elegáns pasztell szinte minden árnyalatában. Mindkettő szín egyébként is nagy divat idén.

Különleges és meghökkentő formák

Ha nem mindennapi kistáskát keresünk, akkor a Jenny Fairyre vagy a DeeZeere biztos, hogy tudunk számítani. A márka nagy erőkkel szállította idén is a legdivatosabb darabokat. Milyen trendek határozzák meg a különleges táskák kategóriáját? Szinte minden, viszont a fémes, egyedi formájú és flitteres fazonok garantáltan viszik a pálmát. Ezért az egyedi kinézetű kistáska gyűjtők most idén garantáltan előnyben lesznek! Nézz be a CCC webáruházába, ha valóban minőségi kistáskákat szeretnél beszerezni, sőt hozzájuk még a legjobb cipőket is megtalálhatod! Kínálatunkban a legfrissebb modell szerinti darabok állnak rendelkezésre.

Kistáskák




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!