Ha sajtosról és tésztáról van szó a konyhában, akkor rossz dolog már nem történhet. Persze nem szabad túlzásokba esni szénhidrátot és zsírok tekintetében, a következő receptben erre is odafigyeltem kicsit.
Elhoztam nektek a legtutibb krémsajtos spagettit, ami nem fogja megülni a gyomrotokat, így nem kell aggódni, hogy túlesszük magunkat a húsvéti menük előtt. Dömötör Brigitta receptje.
Hozzávalók:
- 300g teljes kiőrlésű spagetti tészta
- 100g apró kockára vágott bacon
- 100g krémsajt
- 2dl tejszín
- 50g vaj
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A tésztát forró vízben megfőzzük, közben a bacont vajon lepirítjuk. Ha már ropogós rádobjuk az apróra vágott fokhagymát majd a krémsajtot is. Mikor már a sajt megfelelően felolvad hozzárakjuk a spagettit, picit összepirítjuk a kettőt majd a végén hozzáöntjük a tejszínt így egy szaftos és krémes tésztát kapunk.
Fogyasszátok egészséggel!
[custom-related-posts title=”Olvass tovább!” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]
Kérjük kövess minket! Számodra csak egy kattintás,
de nekünk a világot jelenti! 🙂