Színes

Vége a titkolózásnak: cuki képet posztolt Nádai Anikó és szerelme

1 perc olvasás
Fotó: Reflektoronline

Már hónapok óta lázban tartja az internet népét, hogy vajon igazak-e a hírek Nádai Anikó párkapcsolatáról. A felvetés az volt, hogy az RTL Klub műsorvezetője Weisz Fanni exférjével, Hajmásy Péterrel került közelebbi viszonyba. 

A sztárok, ha barátaik előtt nem is biztos, de a nyilvánosság elöl eddig a pontig titokban tartották az információkat, vagyis próbálták. Több közelebbi ismerős ugyanis előszeretettel osztott meg bensőséges híreket a celebekről.

Lehet ezt elégelték meg Anikóék, vagy csak elérkezettnek látták az időt arra, hogy felvállalják szerelmüket, de megtörtént. A sztárok közös fotóval tudatták a rajongókkal, hogy igenis egy párt alkotnak.

A fotó mellé a műsorvezető egy gyönyörű vallomást is írt, ami elég meghatóra sikerült. A leírás tulajdonképpen biztosította mind Hajmásy Pétert, mind pedig a követők, hogy ez valóban egy erős szerelmi kötelék köztük.

Mivel Nádai Anikó Instagram-oldaláról nem emelhettük be a cikkbe a bejegyzést, ezért azt IDE KATTINTVA tudjátok megnézni. 

[custom-related-posts title=”A nagy kérdés” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!