Színes

TOP4 bizarr és furcsa termék, amit az interneten árulnak

3 perc olvasás
Fotó: wish.com

Furcsa kinézetű tárgyak, bizarr eszközök, melyek első ránézésre csak annyit mondatnak velünk, hogy „Ez mégis mi akar lenni?”. Van, amelyik megnevettet, van, amitől egyenesen megijedünk, és akad olyan is, ami simán csak undorító. Ezek közül jöjjön most néhány gyöngyszem!

Manapság egyre népszerűbb az online vásárlás, aminek számos oka van – mindannyian tudnánk mondani ezekből bőven. Az utóbbi egy évben a covid-19 (és hatása) is beállt a sorba az internetes vásárlás térhódításának miértjei közé. Futárok váltják egymást a kapualjakban, záporoznak a webes felületeken a megrendelések, mindenki lapozgat az interneten, kattintgat ide-oda, majd végül azt a terméket is beteszi a kosarába, amit nem is keresett, talán szüksége sincs rá, de hirtelen érdekesnek találta valami miatt. Érdekességből pedig nincs hiány.

1. Műfogsor az elbűvölő mosolyért

Nyilván mindenki számára fontos a szép mosoly és az ápolt fogak, de vajon ez a termék tényleg megoldás lenne? Persze olcsóbb, mint egy fogorvos, de vajon nem tűnik majd fel az átverés, ha megvillantjuk ezt a csodás fogsort, amit még Ross Geller is megirigyelne a Jóbarátokból? Ezt csak kipróbálás után tudhatjuk meg, de az biztos, hogy a képek láttán leginkább csak undor fog el bennünket.

Fotó: wish

2. Éjszakai maszk

„Az ágyban eleve hullán ébredsz, ha holtan fekszel le.” – halljuk a zseniális mondatot a Horrorra akadva 3. című film egyik jelenetében. Talán nem véletlen, hogy megpillantva ezt a képet, éppen ez a mondat ugrott be. Ez a termék egyébként fiatalít, regenerálja és megszépíti a bőrt. De képzeljünk el egy átlagos estét, amikor befekszünk az ágyba, magunkra vesszük ezt a csodás maszk-szerkezetet, majd szerencsétlen párunk mit sem sejtve megérkezik és befekszik mellénk, ránk néz… és infarktust kap nagyjából azonnal, mert azt hiszi, a Vasálarcos mellé bújt be. Ha a szívrohamot véletlenül mégis megússza, az viszont borítékolható, hogy rá nem éppen fiatalítólag hat a maszk, – mint ugye elméletileg a viselőre – hiszen a látványtól éveket öregszik egy pillanat alatt.

Fotó: wish

3. Gyönyörű csipkés ruha

Igen, valóban nagyon (ocsmány) szép, elegáns és ízléses darab. Biztos rendkívül finom anyagú csipkéből szőtték hosszú éjszakákon és nappalokon át (?), de valaki árulja el, hogy mikor és hova vesz fel egy ilyet bárki is. Sajnos a farsangon kívül semmi nem jut az eszembe, de nyilván akkor viszont tökéletes, ha mi leszünk a halott menyasszony valamelyik horrorfilmből. És így máris értelmet nyert az egész ruhaötlet, hiszen ha a tervezőnek a rémisztgetés volt a célja, akkor nagyszerű munkát végzett, ugyanis a ruha valóban rémisztő.

Fotó: wish

4. A hajszárítás szórakozás

Mindenkinek mások a hajszárítási szokásai; eleve van, aki este, van, aki reggel szeret hajat mosni. Sokan nem is szárítanak hajat, inkább hagyják, hogy maguktól megszáradjanak tincseik, mások viszont akár egy órát is eltöltenek a tükör előtt különféle fésűkkel és hajkefékkel, hajszárítóval, hajlakkal, és ki tudja, hogy még mikkel annak érdekében, hogy frizurájuk tökéletes legyen. Ez a termék igyekszik megreformálni a hajszárítást, sőt, én azt gondolom, hogy próbálja élménnyé is tenni azt. Vannak kétségeim a hatékonyságát illetően, de természetesen meg lehet adni neki az esélyt. Az viszont biztos, hogy ha egy ilyen szerkezetet ráhúzunk a fejünkre, kívülről egészen viccesen nézünk ki. Továbbá valószínű, hogy ezt a terméket nem azoknak találták ki, akik aprólékosan, lépésről lépésre szeretik beszárítani hajukat, hiszen a búra alatt semmi sem fésülgeti a hajtincseiket a megfelelő helyre.

Fotó: wish




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!