Színes

Gin, amely gátolja az öregedést? Úgy bizony!

1 perc olvasás

Ha kedveled a gint, akkor ezt az új találmányt is kedvelni fogod, hiszen ha eddig egy átbulizott éjszaka után esetleg nem néztél ki igazán frissen és üdén, akkor ezek után még annak is meglehet az esélye.

Egyedülálló, öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkező alkoholt fejlesztett ki ugyanis Camilla Brown és Liz Beswick, a Young in Spirit cég két kutatója.

Mi is pontosan a Collagin?

Külsőre megtévesztésig hasonlít egy hagyományos üveg ginre, viszont a tartalma valami egészen más. Tiszta kollagént rejt, valamint olyan természetes fiatalító növényi kivonatokat, mint a csillagánizs, a rózsaszín grapefruit és az orris. Ez utóbbi az írisz gyökerében található.

A kollagénről tudjuk, hogy a legfontosabb összetevő, mely segít fiatalon és rugalmasan tartani a bőrünket, nagyjából a húszas éveink közepéig. Onnantól kezdve viszont érdemes gondoskodni ezen anyag fokozatos pótlásáról.

A közelmúltban végzett vizsgálatok szerint a szájon át adott kollagén jelentősen megnövelte a bőr hidratáltságát már nyolc hét elteltével is.

A krémekkel és az injekciókkal ellentétben nem csupán helyileg hat, hanem biztosítja az egész test számára az építőelemeket, melyekre annak szüksége van a test kötőszövetének létrehozásához és javításához. A kevésbé jó hír az, hogy vegetáriánusok számára nem ajánlható, mivel a benne rejlő kollagén állati fehérjéből származik.

A cég weboldalán a két hölgy néhány olyan koktélt is ajánl az érdeklődők figyelmébe, mint a hangzatos Skin & Tonic, amely nevéből adódóan szintén arra hivatott, hogy a bőr szépségét óvja.
Egy palack kb. 34,99 fontba kerül.




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!