Életmód

Ismered a Kangoo-t? Formálja az alakodat, és közben észre sem veszed, hogy edzel!

1 perc olvasás

A Kangoo Jumps szinte mindenki számára ajánlott és megfelelő mozgásforma lehet. Amellett, hogy rendkívül szórakoztató, formálja az alakot és rendkívül jó hatással van a közérzetünkre és az egészségünkre is.

Miért jó még a Kangoo Jumps?
– ha csoportos órát választasz, remek társaságba kerülsz és észre sem veszed, hogy megy az idő
– ha egyénileg edzel, megteheted azt az otthonodban, de kocoghatsz és futhatsz is
– ha sportoló vagy, kiváló kiegészítő mozgásforma a szokásos edzés mellé, ugyanis erősít és a kondíciót is javítja

Hogyan formálja az alakot?
Egyes felmérések szerint a kangoo cipőben végzett mozgás ugyanazokat a gyakorlatokat végezve több kalóriát éget el, mint normál cipőt húzva. A hagyományos aerobic-kal összehasonlítva a Kangooval 25%-kal több energiát használhatunk fel, így még hatékonyabb edzésben lehet részünk. Ennélfogva hamarabb elérhetjük a kívánt alakot, formát, hiszen a nagyon intenzív mozgásnak köszönhetően egyszerre fejlődik a test alsó és felső része.
Általánosságban a mérések azt mutatták, hogy egy 60 kg súlyú nő illetve egy 80 kg súlyú férfi átlagosan 300 kalóriát éget el egy félórás aktív edzés alatt.

Mi a helyzet a túlsúllyal rendelkezőkkel és a lábfájdalommal küzdőkkel?
Jó hírünk van, hiszen a Kangoo olyan speciális lábbeli, mely kíméli az ízületeket, ugyanis a rájuk nehezedő terhelés 80%-át elnyeli. Akik pedig nagyobb súlyfelesleggel rendelkeznek, szintén bátran elkezdhetik a gyakorlást, persze, némi fokozatosság mellett.

Mi szükséges az edzéshez?

A cipő megvásárolható, így otthon, egyénileg is mozoghatsz benne. Viszont a fitness termek biztosítják Kangoo óráikon ezt a kelléket, belekalkulálva az alkalmak illetve a bérletek árába.

[custom-related-posts title=”Esetleg más mozgásforma is érdekel?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Életmód

Ránctalanítás műtéti beavatkozás nélkül – ez lehetséges?

2 perc olvasás
A ráncfelvarrás sokak életében egyet jelent az elkerülhetetlennel, vagy éppen azzal a rémálommal, amit soha nem akarnának a magukénak tudni. Akkor inkább…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!