Világjáró

Ígéretet tett a Wizz Air: több női pilótát alkalmaznak majd

1 perc olvasás
Fotó: Dailynews Hungary

Nőnapi ígéretet tett a Wizz Air március 8-án. A légitársaság kijelentette, hogy azon fognak dolgozni, hogy mind a pilóták között, mind a vezetőségben egyre több nőt alkalmazzanak. 

Európa leggyorsabban növekedő légitársasága készen áll arra, hogy a nemek arányát egyenlőségbe hozza a cégen belül. A légitársaság a Cabin Crew to Flight Deck programjával is ösztönzi a hölgy pilóták számának növelését. Pénzügyi, utazási és lakhatási támogatással, valamint személyre szabott munka- és tanulmányi tervvel segíti a személyzet ígéretes jelöltjeit, hogy pilótává válhassanak. – tudta meg az Üzlet & Utazás.

A jelenlegi adatok szerint csupán az alkalmazásban lévő pilóták 5,1 százaléka nő, így egyértelmű, hogy ezen nem csak a Wizz Air-nek, hanem idővel az összes légtársaságnak változtatnia kell. 

A légitársaság 40 hónapos programja lehetőséget kínál a fedélzeti személyzet ambiciózus tagjainak, hogy karrierjüket a Wizz Air tagjaiként építhessék fel. Hamarosan tehát nem lenne meglepő, ha egyre többször női hang köszöntené az utasokat a gép fedélzetén.

[custom-related-posts title=”Már utaznál?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Világjáró

Biztonságos és kényelmes utazás autóval

5 perc olvasás
Az autóval való utazás számos előnnyel jár, ami miatt még mindig sokan választják akár hosszabb utazásokra is. Autóval utazni biztonságos és kényelmes,…
Világjáró

Turbózd fel a kerékpárod!

4 perc olvasás
Végre itt a tartós jó idő, és bár még sokszor fúj hideg szél és az eső is gyakran lógatja a lábát, egyre…
Világjáró

Minden, amit a szlovén autópályamatricáról tudnod kell

4 perc olvasás
Szlovénia érthető módokon szerepel a legnépszerűbb külföldi országok listáján. Természetközeli úticélok, tengerpart, történelmi városok és kulturális programok várják az ide érkező turistákat….
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!